2777
2789
عنوان

بچه ها خرید از گناوه چطوره؟

1821 بازدید | 38 پست

بچه ها خرید تواین فصل گناوه چطوره؟ قیمت ها چطورن؟ برا خرید لباس بچه و لباس زنانه, و اجاره خونه برا یه شب چطوره؟ کسی میدونه قیمتا چطوریه؟تا حالا نرفتم, پیشاپیش ممنون از اینکه وقت میذارین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم بوشهریم خونه ها رو نمیدونم ولی گناوه کلا خوبه جز تو عید که مسافرا میان گرون میکنن همه چیزو

ممنون سورنا جون, مثلا قیمت لباس خونگی بچه چطوریه؟ یا لباس زیر جینی قیمت میدونین چنده؟ تونیک و دامن و بلوز شیک میتونم پیدا کنم ببخشید اینقدر سوال پرسیدم عزیزم

گناوه باید راه بلد داشته باشی یغنی کسی که مغازها و بازارش رو بشناسه. واسه لباس اینا زیاد خوب نیس وسایل خونه  خوبه. درکل زیاد با اهواز توفیق نداره قیمتاش 

فر فری موی غزل ساز منی😍😍😍

خواهر من گناوه هست دم عید هم جنسا بد میشه هم قبمتا بالا میره 

بعدم قیمت لباس بچگونه ها خوبه ولی خیلی تفاوت انچنانی با بقیه جاها نداره بعدم شانسی یکدفعه میبینی یه جا به پستت میخورع قیمت ها عالی 

گناوه بیشتر از لحاظ لوازم خونگی خوبه چیای برقی و اینا 

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹
تو پاساژا نرید چون قیمتا با جاهای دیگه فرقی نداره بازارای قدیمو برین پاساژای شیک گرونه

ممنون بابت راهنماییت عزیزم میشه اسم بازارهای قدیمی و جاهایی که خودتون خرید میکنید و مناسبه معرفی کنیید

گناوه باید راه بلد داشته باشی یغنی کسی که مغازها و بازارش رو بشناسه. واسه لباس اینا زیاد خوب نیس وسا ...

بازم حتی اونایی که خود گناوه هستن میگن بعضی وقتا مسافرا یه جاهای خوبب پیدا میکنن شانسی باید بگردی یکدفعه یه چی به پستت میخوره 

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹