2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه هر سال موهام تا زیر باسنم بود هیچ وقتم شپش نگرفتم 

اول این که برو دارخونه اسپری ضد شپش بگیری بزن به مقنعه بچت کیفش لباس مدرسه اش دراز تخت و اینا 

و این که حتما حتما حتما صبحا موهاشو بباف 

اینطور اصلا شپش نمیگیره

این نیز بگذرد...

من همیشه هر سال موهام تا زیر باسنم بود هیچ وقتم شپش نگرفتم اول این که برو دارخونه اسپری ضد شپش بگیری ...

شپشش خوب شد

میخوام موهاشو بزنم یکم جون بگیره خسته شدم انقدر موهاش شلخته شده جنسشم خشن شده

اگه شپش میگیره آره...بعدش هم مرتب با شونه ی مخصوص شپش شونه کن تا تخم ها و شپش ها دربیان از موهاش....رو بالشتی و لحاف ایناشم زود به زود عوض کن و بشور.

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

موهای بچه های من خیلی بلنده همیشه بافتم اصلا شپش نگرفتن 

کلاس ۵ و ۳ هستن 

شپش گرفته موهاشو کوتاه کن ولی بزرگ که شد بباف

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
اره بچه مدرسه ای باید موهاشو بزنی برای خودش هم بهتره

اره بخدا خسته شدم گفتم با ماشین کچلش کنم هوا هم داره گرم میشه

ارایشگاه میزنه براش یا باید ببرمش ارایشگاه مردونه؟

اره بخدا خسته شدم گفتم با ماشین کچلش کنم هوا هم داره گرم میشهارایشگاه میزنه براش یا باید ببرمش ارایش ...

دخترمن موهاش کم پشت و روشن بود کوتاه کردم الان مشکی و پر شده خودش هم راحته. الان مدل پسرونه و قشنگه. دیگ راحت شسته میشه و کثیف نمیشه .