2777
2789
عنوان

قراره مادرم زنگ بزنه به شوهرم

137 بازدید | 7 پست

امروز رفته بودیم ویلا مامانم اینا سر سفره ناهار بچم خواست نوشابه بخوره شوهرم نزاشت بچه لج کرد شوهرم دعواش کرد بدجور بعد عصبی شد بچه رو زد هیچکس حتی خود من غذا نخوردیم شوهرم کوفتمون کرد الانم مامانم بدجور از دست شوهرم عصبیه میخواد بهش بگه دیگه بچه تو نگه نمیدارم 

آخه من سر کار میرم بچمو اون نگه میداره 

البته میگه تو خودتو ناراحت نکن شوهرت باید ادب شه 

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌

وا چه ربطی به مادرتون داره

این بچه شماست و شوهرتون حق داره نخاد بچش نوشابه بخوره

و اینکه من و شوهرم گوشی دست بچمون نمی‌دیم پس اجازه هم نمی‌دیم پدر و مادر بزرگش دخالت کنن و گوشی بدن بهش

بُگذَر بُگذار بُگذَرَد :)👥←👤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه ربطی به مادرتون دارهاین بچه شماست و شوهرتون حق داره نخاد بچش نوشابه بخورهو اینکه من و شوهرم گو ...

اخه سر سفره مردم جای تربیت کردن بچه است اونقد شوهرم عصبی شد بچه رو کوبید به دیوار که مادر و پدر و دادشم و من غدا گیر کرد گلومون😩

آخه احترام میزبان و نگرفت شوهرم

اونو شما باید بهش بفهمونی ،مادرت خودشو نندازه وسط درسته ناراحت شده ولی اصلا این چیزا به زن و شوهر مربوطه باعث میشه به مادرتون بی احترامی شه و تا ابد بهش بگه دخالت کن .خودت بچه رو نبر خونه مادرت بگو رفتار بدی داشتی تو جمع .منو خجالت زده کردی روم نمیشه تو صورت مادرم نگاه کنم دیگه باید خودو بلد باشی

اونو شما باید بهش بفهمونی ،مادرت خودشو نندازه وسط درسته ناراحت شده ولی اصلا این چیزا به زن و شوهر مر ...

بخدا این شوهرم همه جای آبروی منو برده از بس عصبیه  من همش سر کارم بچمو مادرم نگه می‌داره دریغ از یه تشکر ازشون 

بخدا این شوهرم همه جای آبروی منو برده از بس عصبیه من همش سر کارم بچمو مادرم نگه می‌داره دریغ از یه ...

مرد همینه تشکر و اینا چمیدونن چیه .میگن نوه شونه وظیفه شونه .شما حکم ادبو بجا بیار هروقت رفتی از مادرت بجای دوتاتون تشکر کن بجای شوهرت بگو .مثلا شوهرم گفته دست مامان درد نکنه از بچه مون مواطبت میکنه خودت یه هریه ببر چیزی ببر 

خوب تو چرا بچه تو میدی مادرت نگه داره ببر مهد بزار پول بده حالش جا بیاد مادرت بیچاره بچه داری هاشو کرده چرا باید جور بچه شما رو هم بکشه اینم عزت و احترامش باشه تقصیر خودته