2777
2789

بچه ها مادرشوهر من بشدت اهل گشت و گذاره ، خودش هم تنهایی یا با دوستاش اکثرا میره ، ولی از بیرون رفتن منو شوهرمو دخترم ناراحت میشه 

کافیه بفهمه رفتیم مسافرت انقد به همسرم میگه توروخدا منم ببر دلم تنگ شده که همسرم عذاب وجدان میگیره مجبوریم دفعه بعد اونم ببریم

ما  ازش قایم میکردیم بیرون رفتنمونو، امروز دوستم بهم میگفت اتفاقا براش عکس بفرست بزار ببینه چقدر میرید اینور اونور تا بیشتر لجش بگیره

بنظرتون کار درستیه؟براش عکس بفرستم از بعضی مسافرت یا گردشامون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه بچه ای؟ 

بگی ک همینام نتونی بری؟؟؟ 

شوهرت باید باهاش صحبت کنه بگه با اینکه با شما ب ما خیلی خوش میگذره، ولی من نیاز ب گردش تنهایی با زن و بچم هم دارم. 

آخه مادر جای خود، زن و بچه هم جای خود

مگه بچه ای؟ بگی ک همینام نتونی بری؟؟؟ شوهرت باید باهاش صحبت کنه بگه با اینکه با شما ب ما خیلی خوش می ...

جالبش اینجاست که برادرشوهرم مجرده ماشین داره ، پدرشوهرم هم هست . باز چشمش دنبال گشت و گذار ماست