2777
2789
عنوان

بچه ها با این پسر ادامه میدین یا نه

113 بازدید | 13 پست

من ۲۵ سالمه اون پسر ۲۶ سالشه 

تحصیل کرده اس با شخصیته با خانواده اس شغلشم تو حوزه مهندسیه فقط فعلا سنش کمه از نظر مالی پیشرفت نکرده ولی مطمئنم جای پیشرفت داره چون نخبه اس 

یکی از مشکلاتم اینه که قدش تقریبا دو متره ولی من خیلی ریزم ۱۶۰ ام اصل از نظر قدی بهم نمیایم

مشکل دیگه ام اینه که این آقا از من میخواد براش صبر کنم بمونم تا پیشرفت کنه بعد ازدواج کنیم ولی من سنم کم نیست همسنام بچه دارن یا نهایتا متاهلن 

از طرفی هم نمیخوام از دستش بدم خیلی از شخصیتش خوشم میاد رفتارش عالی پر محبته خیلی توجه میکنه بهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همو دوست دارید

برا هم مناسبید

پس صبور باش

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

بمون پاش اگ خصوصیات رفتاری منفی نداره ، هلش بده به سمت جلو 

بعدشم اون چی بود گفتی قد دومتر ارزوی ۹۰ درصد دختراست 😂

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

نمیدونم ازش بپرسم چند سال فرصت میخوای؟

نه بگو یکم بیشتر درمورد اهدافت برام میگی به منم حق بده نگران باشم 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

اخه من خیلی قدم کوتاهه تابلو نیس؟

کجا قدت کوتاهه ۵ سانت هم میشه کفشات میشی ۱۶۵ خوبه دیگه

مرسی از اعتماد به نفست😁❤

😂😂 من خودمم ۱۶۱ ام ، نبینم به این رنج قدی بگی کوتاه😂