بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
🟡🟡 اما درخواست گزارش و گزارش زدن الکی احتمال تعلیق ۲ طرفه داره.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
ببخشید اگ تعلیق بشم بازم میتونم تاپیکامو بدم نی نی یار حذف کنه؟و اینکه وقتی تعلیق بشم دیگ بقیه تاپیک ...
سوال اول ⬅️ نه
سوال دوم ⬅️ بازم بعد از تعلیق همه می تونن تاپیک هاتون رو ببینن.
روش تعلیق از ۲۹ آذر ۱۴۰۲ عوض شده.
دیگه اون صفحه زرد رنگ روی کاربری نمیاد.
خب اخه من موقعی ک شروع کردم همه چیو تو نی نی سایت گفتن کوچولو بودم احتمال داره شناسایی بشم توسط خانو ...
نمی دونم چی بگم.