2777
2789

من از رایانت استفاده میکنم قبلا بد نبود اما تعرفه های جدیدشون افتضاحه به پشتیبانیش زنگ زدم گفت قبلا ترافیک که کم بود سرعت نت تا 16گیگ زیاد میشد اما الان اینجوری نیست ایا اینترنت شما هم اخیرا کند شده اگه از نتتون راضی هستین اسم شرکت ،سرعت و هزینه ماهانتونو بنویسین تا من بتونم تصمیم بگیرم درمورد عوض کردن نتمون

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایرانسل 4G

عالیه سرعتش

قبلا هم از شرکت شاتل وای فای داشتم سرعتش خوب بود

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

من بسته ۶ ماهه میخرم ۹ گیگ ۲۵۰۰۰ تومن

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

آسیاتک دارم ولی دیگه تمدیدش نمیکنم سرعتش افتضاح شده ... برای تمدیدش باید پنج برابر قبل نزدیک هفتصدهزار تومان برای سرعت ۴ مگ قلابی  بدم الان سرعت دانلودش نزدیک ۱۰۰ کیلوبایت شده ... خدا بگم چیکارشون کنه بیشتر طرح جدید ، به نفع شرکتهای اینترنتی شد تا مردم ‌‌‌‌‌‌‌...

سلام 

بچه ها اگه راضیین بگین کدوم شرکت کدوم تعرفه و هزینه 

اگه هم ناراضیین بازم بگین تا سراغش نرم

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
از کدوم شرکت؟؟؟

ایرانسل

ایرانسل 4G عالیه سرعتش قبلا هم از شرکت شاتل وای فای داشتم سرعتش خوب بود

اینترنت 4g رو باید گوشی ساپورت کنه یا اشتباه میکنم؟؟

اینترنت 4g رو باید گوشی ساپورت کنه یا اشتباه میکنم؟؟

اره باید قبلیت ۴g داشته باشه

ما سرعتمون دو مگه ولی سرعتش از 512که قبلا استفاده میکردیم خیلی کمتره دیگه اینستا رو رسما بیخیال شدم 

ما هم ماهی بیست گیگ با سرعت دو مگ بیست تومن ولی سرعتش از نت گوشی هم کمتره