2777
2789
عنوان

از چه شرکت اینترنتی استفاده میکنین؟ راضی هستین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1604 بازدید | 20 پست
شیش ماهه،نه گیگ بسِته؟ من ماهی ده گیگ. بیست و پنج تومن

زودتر تموم میکنم ولی شوهرم زیاد هم میاره

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

بچه ها با طرح جدید سرعت نت شما هم خیلی کم شده یا بهونه رایانته؟؟

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم از نت 4g ایرانسل اما خونه پدرم شاتل بود عالیه سرعتش مال ما اینجوریه ک هر سه ماه ۱۵ میریزیم هرماه خودش یک گیگ رایگان میده خودمونم بسته میخریم ۵ گیگ ده تومن اما سرعتش حرف نداره 

سلام😌خداجونم  میشه ی دونه ☝️ نینی به منم بدی🤗😍

سلام.دوستان حقیقتش من سال 98 اینترنت اسیاتک ، های وب ، مخابرات و دیده بان نت رو استفاده کردم و همه بسیار مزخرف با قطعی شدید یعنی در حد نصف روز قطعی و سرعت پایین و حجم کم و ... وقتی هم که با پشتیبانیشون تماس میگیرید هزار تا داستان میبافن که مشکل از خودتونه و ... خودتون بهتر میدونید ، ولی خب خداروشکر در کمال تعجب از شرکتی به نام آواگستر که فکر نکنم کسی حتی اسمشو اشنیده باشه اینترنت adsl فعال کردم که واقعا عالی بود! تعرفه پایین با حجم بسیار بالا که اخر ماه 600 گیگ اضاف میمونه خلاصه خودتون توی سایتش میتونید ببینید تعرفه و حجم ها رو ، اینترنتش بدون حتی  یکبار قطعی! و نه کندی سرعت! تازه وقتی مهلت بسته تمام میشه میتونی یه گزینه بزنی که بصورت موقت اینترنت ۳ روز اضاف برقرار میمونه. یک تست سرعت هم گذاشتم اگه مایل بودید با لینک زیر در آپارات ببینید ولی خب من خیلی راضی ام.خداروشکر

https://www.aparat.com/v/ijgdu