2777
2789

تازه از حموم اومده بود.... حمومش خیلی طول کشید داشت کیسه میکرد.

آستینشو زد بالا....قسمت داخلی بازوش.. اونجا ک مو نداره نرمه. کبود بود.. یه دایره ای کوچیک کبود بود😭😭😭😭😭😭

بهش گفتم این چیه.. گفت کیسه کردم. 

دستو پاهام شل شد وقتی اون کبودی رو بازوهاشو دیدم.......................

اگه خدایی نکرده بهم خیانت کرده باشه.. جای کبودی بمونه زرد یا بنفش میشه؟؟ مثلا یکی با قدرت مک بزنه... یکی دوروز بگزره بنفش یا زرد میشه؟؟؟

یا همونجوری قرمز میمونه

من که میگم چون قرمزه.. تازست شاید با کیسه اینطوری شده...

لطفااااا دقیق بگید چرا اینطوریه تا ی خاکی تو سرم بریزم

شوهرم تهران میره سرکار... همش اونجاست.. از هم دوریم.. ماهی یبار مرخصی میگیره میاد....

لفظ شوهرم غلطه چون نامزدیم عروسی نکردیم. حالا اینارو بیخیالللللل ... ینی بهم خیانت کرده؟ 

توروخدا اگه جایی رو مک بزنی .. بمونه.. همینجوری قرمز میمونه یا بنفش و زرد میشه

ببینم تازس  جا کیسه یا قدیمیهههه..😭

الان بهش پیام دادم دوس دارم بازوهاتو کبود کنم وقتی رفتی تهران چشمت افتاد یاد من بیوفتی... یجوری ریز اشاره کردم شک دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به زودی مراسم ختم نی نی سایتی هایی که تو تاپیک قبل بودن 😂😂 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 چه دوره ای رو‌ گذروندیم ما ، مغازه دارایی رو دیدیم که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، رتبه کنکورایی رو دیدم که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست