2777
2789
عنوان

کیا خانواده شوهر پر حاشیه دارن❓

232 بازدید | 22 پست

خانواده شوهرم خیلی اهل حاشیه و زو مخ هستند

دائم در حال صحبت از بقیه هستن

بقیه رو مسخره میکنن

به شدت فضول و مداخله گر هستن

وقتی مادر شوهرم میاد خونم یا من میرم خونش دائم پای تلفن در حال صحبت کردن از اینو اونه و به همه کس و همه چیز کار داره

دیروز یه مراسم شام دعوت بودیم باهاشون

یهو دیدم مادر شوهرم از اونور سالن صاحب مجلس و صدا زده داره غر میزنه چقدر پرس های غذا بزرگن و حیف و اصرافه!!!! خب زن حسابی غذاتو بخور چیکار داری اخه

بعد گیر داده به شوهرم غذاتو کامل بخور

بعد به خواهرشوهرم گیر سه پیچ میده چرا پسرت نیاوردی

برای این مراسم بعد خ‌اهر شوهرم با مامانش بحث میکنه 

روانی میشم از دستشون😫

🔺کاربری دست دو نفره.                                          اگه فردایی باشه من با تو میسازم                                  برد من وقتیکه به تو میبازم                                         توی این روزای شوم شده کل آرزوم                                روز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت                             بین دستات برسم به اوج پروازم🖤

این حجم از فضولی برام هضم نمیشه 

سالهاست عروسشونم اما کاراشون برام عادی نمیشه

🔺کاربری دست دو نفره.                                          اگه فردایی باشه من با تو میسازم                                  برد من وقتیکه به تو میبازم                                         توی این روزای شوم شده کل آرزوم                                روز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت                             بین دستات برسم به اوج پروازم🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خانواده خودم همینطورن ، بیچاره شوهر آیندم

خیییییییلی بده

تذکر بده بهشون

این تعاریفی که کردی قسمت کوچیکی از رفتارای مادر شوهر منه

چرا این مادر شوهرا اینجورین اخه

برای منم تقریبا همینطورن

هربار یکیشون قهره، مدام در حال حرفای خاله زنکی ،دخالت و قضاوت مردم

وقتی وارد زندگیشون شدم کل ذهنیتی که ازشون داشتم به هم خورد 

آخه مذهبی هم هستن باورم نمیشد ااانقدر درباره بقیه حرف بزنن و تو خودشون مشکلات داشته باشن

برای منم تقریبا همینطورنهربار یکیشون قهره، مدام در حال حرفای خاله زنکی ،دخالت و قضاوت مردموقتی وارد ...

شما رفت امدت باهاشون در چه حده؟؟؟؟

پشت سر خودتم حرف میزنن؟؟

پرحاشیه ترین چیزش بین فامیلا و آشناهای شوهرم این بود فردای عروسیم پدر سوهرم صبح مأمورا رو آورد جلو در خونه شوهرمو لو داد تا  ۱۲ ماه تو زندان بود

پولای شوهرمو بالا کشیدن تو ی خرید  یه زمین  یه هکتاری سرشو کلاه گذاشتن هیچی به شوهرم نرسید

تو ی معامله بازم شوهرمو گول زدن شوهرم کلی ضرر کرد

خونه ای که با بدبختی خریدیمک با یه وکیل و یه طرق دیگه تقلبی که خوانوادشو جانزنن خونمونو خرید و بازم سر مون کلاه رفت شوهر من تو زندان کتک میخورد آب خونه میخورد و زجر می‌کشید این دو تا پدر مادر عو...ضی شوهرم رفته بودن تا ۷ ماه سفر خارجی عین خیالشون نبود بچشون چه درد و عذابی میکشه شوهرم بخاطر  همینا  با  این کم ینیش ۲۳ سالگیش پیر شد داغون شد وقتی فهمید خانوادش چه آدمای پس...تی هستن

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

چرا این مادر شوهرا اینجورین اخه

جالب اینجاس فامیل ما با هر کسی وصلت نمیکنن بابام شغل خوبی تقریبا مهم داشت و من اصرار کردم که میخوام ازدواج کنم یکی از بی فرهنگ ترین ها رو انتخاب کردم البته نمیدونستم خانواده اینجوری هم وجود داره

جالب اینجاس فامیل ما با هر کسی وصلت نمیکنن بابام شغل خوبی تقریبا مهم داشت و من اصرار کردم که میخوام ...

چقدر عین منی

منم اصلا فکر نمیکردم اینا انقدر بی فرهنگ باشن با اینکه همشون تحصیل کرده هستن و وجه اجتماعی خوبی دارن

پرحاشیه ترین چیزش بین فامیلا و آشناهای شوهرم این بود فردای عروسیم پدر سوهرم صبح مأمورا رو آورد جلو د ...

بماند که وقتی کارتهای شوهرم دست پدر شوهرم افتاد کل پولای شوهرمو از بانک برداشت هیچی نداشتیم فقط ۴۰ میلیون تنها خودم تو کارتم داشتم کار می‌کردم  از صبح تا شب فقط تو جاده ها بودم  تا پو لو جور کنم

چقدر شوهرمو این عو....... ضیا زجر دادن

از شوهرم سند خونرو هم دزدیدن 

دیگه من چی بگم براتون

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس