2777
2789

از وقتی یادم میاد درگیر این موضوع هستم یکسال مداوم قرص سیبل خوردم خوب شد قطع کردم ماه بعد بادی درد شدید رفتم سونو گفت کیست داری😐

الانم دو هفتس اورژانسی خوردم ولی هنوز پریود نشدم 

چیکار کنم؟

بعد اصن ماها که کیست و تنبلی تخمدان داریم امکان بارداری داریم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من کیست داشت و باردار شد من خودم کیست داشتم روش تغذیه‌مو عوض کردم اوکی شدم

چجوری؟

چیا خوردی؟

من اصلااااا تاحالا پریودی درستی نداشتم 

از اول یا خونریزی نداشتم یا درد شدید در حد غش کردن یا پریودی شدید که نوار نذاشته پس میدادم یا یهو ۳ماه نمیشدم

عزیزم سیبل میخوردیم بعد چن روز پریود میشدین؟من این ماه اولمه دارم میخورم و پریود شدم بعد ۵روز ولی پریودم خیلی کمه و کمر درد شدید و خارش گرفتم چون خون کمه حالت خونابه چرک میاد معذرت میخوام میگم دارم میمیرم ع خارش 

چجوری؟چیا خوردی؟من اصلااااا تاحالا پریودی درستی نداشتم از اول یا خونریزی نداشتم یا درد شدید در حد غش ...

دیگ چ علائمی داشتین؟دکتر چیا دادن بهتون ریزش مو و موی زائد نداشتین؟

تغذیه+ورزش+کم کردن وزن+غصه نخوردن=درمان کامل

من خیلی چاق بودم سر همین عمل لاغری کردم ولی بخاطر کیست تخمدان و تیروئید کم کار وزنم دیگه از ۸۰کیلو کمتر نشد

بخاطر پارگی ربات زانوم نمیتونم ورزش کنم

چجوری؟چیا خوردی؟من اصلااااا تاحالا پریودی درستی نداشتم از اول یا خونریزی نداشتم یا درد شدید در حد غش ...

نمیدونم چجوری ولی کیست من رو پریودم تاثیری نداشت،تنها تاثیرش این بود که یهو یه هفته عقب مینداختم و خونریزی خیلی شدید داشتم

چیز خاصی نخوردم فقط سالم تر خوردم، سبزیجات و سالاد رو وارد روتین غذاییم کردم، سرخ کردنی به حداقل رسوندم، تا حد امکان سوسیس کالباس نمیخوردم مگر اینکه در حد مرگ هوس کنم 

البته من کیستم خیلی کوچیک بود

سلام بستگی به نوع کیست که فانکشنال یا هموراژیک یا همون شکلاتی باشه داروهای هورمونی که شامل استروژن پروژسترون هست میدن مثل همون سیبل که این درواقع ریشه ای حل نمیکنه فقط کیست از بین میره و باز هم سیکل های بعدی فولیکول بیشتر از حد رشد می‌کنه و تخمک آزاد نمی‌شه و تکرار همین مسئله

باید ریشه ای بدنتون پاکسازی بشه تا هر سیکل دچار کیست نشید

و برای بارداری هم با توجه به این که داروی هورمونی مصرف میکنید کمی سختر میشه چون تخمدان ضعیف میشه و در واقع اون هورمون رو از بیرون شما بهش میدید و درنتیجه فعالیتش کم میشه و ضخامت رحم خوبی نمیده و خب سقط هایی که الان زیاد شده رو شاهد هستیم

حتما سه الی ۶ ماه قبل اقدام  لایف استایلتون رژیم وفعالیتتون رو اصلاح کنید تا انشالله نتیجه بگیرید