2777
2789
عنوان

زنه ک شوهرم باهاش بود جای مادر منه

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 54 پست
چراساکت نشستی؟ برو خونه رو رو سر شوهرتو اون عفریته خزاب کن

یه شهر دیگه است ....یه استان دیگه... من با اون زنه متاهل ک با شوهرم باغ و کافه و اینور اونورم رفت کاری نتونستم بکنم 

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
همسایمون دوست صمیمی هست ظرف و ظروف و لوازم خانگی تو خونه میفروشه شوهر اون یکی از همسایه ها شب بهش پی ...

دقیقا تو اقوام یه مردی ک سن پدر من رو داره چنان بد نگام می‌کنه متاهلم ها حالا خودش بدرک پسرش ریقو کثیف از خودش بدتر فک کن پسرش ۷سال ازم کوچیک تره با چشاش میخوره ادمو اینقد اینا کثافتن حالم ازشون بهم میخوره هر جا بدونم هست پامو نمیزارم 

گناه بزرگ منی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت میدونه ک ازش خبر داری ک خیانت میکنه واکنشش چیه؟

بله ظاهرا پشیمونه

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
خودت متوجه ندامتش شدی زنا حس قلبی قوی دارن اگه متوجه اشتباهش شدی به روش نیار و نزار بفمه کنترلش میکن ...

میزارم بفهمه ک کنترلش میکنم

مردایی که دوست دارن با زن متاهل باشن، تو کودکی آسیب دیدن و چیزایی رو میخوان که مال کس دیگه ست. اگر همین خانمای متاهل که باهاش دوست بودن از همسرشون جدا بشن دیگه این مردا کششی بهشون ندارن و میرن سراغ یه زن متاهل دیگه

زنه اینقد متنای قشنگ گذاشته هرکس ندونه فکر میکنه خیلی خوب خوش قلبه نمیدونن چقدر روان منو بهم ریخته

حق داری بخدا ...

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^