2777
2789
عنوان

زنه ک شوهرم باهاش بود جای مادر منه

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 54 پست

لعنت به هر چی خیانتکاره

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونی چرا چون که اینا مامان میخان نه زن از بچگی مامان شون رو می پرستیدن الانم دنبال یکی هستن شکل ما ...

اخه شوهر من از مادر بودن براش بدش میاد...

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
کاش برای منم اینطوری بود البته خیانت چتی بود ولی داف ماف بود😥😥

از من فقط این نبود چند نفر بودن همه ام متاهل

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
لعنت به هر چی خیانتکاره

زنه اینقد متنای قشنگ گذاشته هرکس ندونه فکر میکنه خیلی خوب خوش قلبه نمیدونن چقدر روان منو بهم ریخته

می‌دونه شوهرت متاهله؟

اره باهاش حرف زدم میگفت از بس مهربون بود نمیتونستم ولش کنم🤣...

همسایمون دوست صمیمی هست ظرف و ظروف و لوازم خانگی تو خونه میفروشه شوهر اون یکی از همسایه ها شب بهش پیام داده بود شوهرت خونه است ظرف میخوام برای همکارم ساعت۱شب دوستم میگفت زهره ترک شدم رفتم در حیاط کلید کردم ه رفتم و اومدم نکنه بیاد داخل خونه شوهرشم شیفت شب بوده باورتون نمیشه جامعه کثیف تر از اونی شده که فکرشو کنید به هیچکس اعتماد نکنید