2777
2789

در حال بهم ریختن همه چی خونه رو طوری بهم میریره هرچی کار کنم تمیزی اصلا معلوم نیست به نظرتون کی بهتر میشه کلافم حسابی 

اصلا خودتون رو ناراحت نکنید سعی کنید حساس نباشید 

از روانشنای کودک مشاوره بگیرید و از این مطمعن بشید که بیش فعالی نداره حتما این موضوع رو جدی بگیرید 

ببریدش پارک کلاس ثبت نام کنید یا کلاس های رزمی یا فوتبال که انرژیشو اونجا تخلیه کنه نه تو خونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من سه سال و پنج ماهشه خونه رو کثیف نمیکنه مرتبه ولی خراب کاری داره فراوونه همین دوساعت پیش تی ورداشت میخواست ب قول خودش تار عنکبوت از رو دیوار تمیز کنه زد ب تابلو خورد ب تی وی باهم افتادن تابلو شکست 

درضمن تا حدودی طبیعیه بچه ن و نگران تمیزی خونه نباشید اگه نگران مهمان هستید مهمان باید بدونه وقتی میره خونه کسی که بچه داره نباید انتظار یه خونه کاملا مرتب رو داشته باشه 

سعی کنید از خودش تو نظافت خونه کمک بگیرید

بچه من ۸ ماهشه فک کنم میشه پسر شما

ب شدت پرتحرک و پر انرژی و ناله ست ینی یه سره یا باید بازی کنی یا بغل یا جیغ جیغ میکنه سرویس شدم دیگ از دستش

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

هیچ دکوری قشنگی تو خونم نموند همه رو از بین برد 🥲🥲

ای کاش فقط دکوری بود

همه چیو داغون میکنه یه قیچی خیاطی خریدم ۵۰۰ عاشقش بودم دوبار استفادش کردم. این گرفتش نمیدونم چطور کوبیدش زمید که دسته آهنیش شکست!

مثلا سوزن لحاف و گرف دست شکوندش!

به هر چی دست بزنه حتی سنگ  میشکونش

ولمون کن