2777
2789

قبلا پدر و برادرم بود که دوست داشت فقط اون و ببینم الان هم که پسر دار شدم احساس حسادت اش روز به روز بیشتر میشه، من اصلا از این اخلاقش خوشم نمیاد

تجربه دارین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما باید جوری رفتار کنی که به این حسادت دامن نزنی

اگه یه دختر داشتی که‌همسرت توجه افراطی به اون داشت قطعا حسادت خیلی اذیتت می‌کرد 

مدیریت کن حتی محبت به پسرت رو که بینتون شکاف عاطفی بوحود نیاد..وگرنه کلا نسبت بهت بی تفاوت میشه

شما باید جوری رفتار کنی که به این حسادت دامن نزنیاگه یه دختر داشتی که‌همسرت توجه افراطی به اون داشت ...

اخه پسر من دوماهشه طبیعتا به من خیلی احتیاج داره اما خب نمیدونم چ جور باید رفتار کنم یعنی توجه ام رو جلوش نشون ندم

یعنی چیکار کنه. منم واقعا بلد نیستم این چیزا رو

همه چیز مرد اقتدارشه

هرچقد شماها دوست داشتنی بودن..خوایته شدن براتون نیازه بیشتراز اون اقتدار داشتن برامرد مهمه

دیدی خیلی دخترا توی زندگی بایه مردی میرن تو اوووج فقر، خانواده ی شوهر بیییخود ..مرد بیریییخت دیگه همه چی افتضاح ولی عاشق پسره هستن؟!

چون نیاز فطری زن ک دوست داشته شدنه رو داره تامین میکنه با چ کیفیتی.

برعکسش اقتدار برای مرده!

مبدونی نمونه های اقتدار شکنی که خانما روحشونم خبرنداره چیه؟

شوهر من به عشق زیادم به داداشم حسادت می‌کرد اوایل

یه روز نشستم باهاش حرف زدم گفتم عزیزم ببین من عاشقتم خیلی خیلی میخوامت ولی اینو بپذیر که توو دنیا هیچ موجودی رو حتی سرسوزن بیشتر از داداشم دوست ندارم. حالا میتونی فشار بخوری و اذیت بشی یا بپذیری و راحت زندگی کنی.خوددانی! کم کم پذیرفت و البته خودشم خیلی داداشمو دوست داره.

ولی جز داداشم اگه یه مگس مذکر از کنارم رد بشه و اتفاقی چشمم بهش بیفته میکه چرا بهش بیشتر از من توجه کردی!🫤

شوهر من به عشق زیادم به داداشم حسادت می‌کرد اوایلیه روز نشستم باهاش حرف زدم گفتم عزیزم ببین من عاشقت ...

قبول داری نباید میگفتی؟ بیشتر حساس میشه حتی به دروغ باید میگفتی تو تنها عشق زندگیم چ بدونم

اخه پسر من دوماهشه طبیعتا به من خیلی احتیاج داره اما خب نمیدونم چ جور باید رفتار کنم یعنی توجه ام رو ...

منظورم حالت افراطیه بعضیا با صدای بلند اغراق امیز بچه رو ناز میدن که شوهرشون به شدت اذیت میشه خودم دیدم…بچه دو ماهه قربون صدقه‌ی شما براش چه فایده داره مهم رسیدگی مداومه(که گریه نکنه) بغل کردن و اروم لالایی خوندن

و یه روش معجزه آسا بهتون میگم انجام بدید رابطه ی هر سه خوب میشه:

از زبون پسرتون با همسرت حرف بزن

مثلا بگو سلااام بابایییی خسته نباشییی

اینو انجام بده حسادت کم میشه هم رابطه‌ش با شما

از نظر روانشناسی هم این نوع حسادت طبیعیه اگه می‌خوای بهتر درکش کنی کتابای روانشناسی رو در زمینه رشد بخون

مثل کتاب های فرویید و یونگ