2777
2789
عنوان

بیاید بگید به مادر شوهرم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من مادرشوهرم خیلی زن‌خوب و ملاحظه کاریه

ولی آخرش مادرشوهره 

من خواهرشوهرم بیشتر جهازشو خودش خرید که‌کارمند بود(یعنی مادرش اونقدرا کمک نکرد فقط در حد دوتا کاسه بشقاب)الان که من سیسمونی میخریدم اولا هی خواهرشوهرم میومد میگفت که فلان تومن خرید‌کرده کی چی کرده ومادرشوهرم ساکت بود بعد هی خواهرشوهرم میگف منم باهات میام خرید منم با کمال پررویی نبردمش و خریدامو کردم فقط یه گهواره مونده

با این رفتارم خواهرشوهرم‌خودشو یه کم‌ جمع کرد(خدایی با شعوره از روی رفتارت میفهمه ناراحت شدی)من هرگز جواب حرفاشونو نمیدم مگه دیگه اینجوری عملی

حالا خواهرشوهرم ساکته و‌میگه خیلی چیرا لازم نیس فلان هزینه رو‌نکنی(من بعضی چیرا کلا قصد خریدشو‌نداشتم )دقیقا الان در جوابش مادرشوهرم یا چش غره میره یا بالاخره یه چیزی‌میگه

مادرشوهره دیگه....خوب و بدش همشون یه جورن

باید فرصت بد بودن پیش بیاد

جوابشو نده

بذار دلش خوش باشه

هیچ‌وقتم نظرشو نپرس که ته دلش بجوشه ولی زبونی هیچ‌وقت نیش نزن

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته
ببین من مادرشوهرم خیلی زن‌خوب و ملاحظه کاریه ولی آخرش مادرشوهره  من خواهرشوهرم بیشتر جهازشو خ ...

البته این جور برخورد هم به رفتار شوهرت و شعور خانواده شوهرتم برمیگرده

من چون شوهرم اصلن تحت تاثیرشون نیس و هرچی میگن اصلا اهمیت‌نمیده اینجوری برخورد میکنم...واسه یه نفر دیگه شاید بهتر باشه جواب مادرشوهرشو بده

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته
به خدا من خیلی زرنگم تو این چیزها ولی این یه چیزو تا در نیاره ول نمی کنه .

مثثثثل خواهرشوهر منه‌..خخخخ

دختر گلیه ولی فضضضضضضضول 

اگه نفهمه چی بود ته قضیه بعداحتی پیامک میده میپرسه😁😁😂

ببین من مادرشوهرم خیلی زن‌خوب و ملاحظه کاریه ولی آخرش مادرشوهره  من خواهرشوهرم بیشتر جهازشو خ ...

چه کنیم خواهر .  بعضیها واقعا رو اعصابن خدا بهم صبر بده بتونم جلوش جوش نیارم.

به خدا من خیلی زرنگم تو این چیزها ولی این یه چیزو تا در نیاره ول نمی کنه .

هر دفعه بپیچونش

مادرشوهر من میخواد آمار همه چیو دربیاره بعد فتنه بندازه

مثلا میگه پول رهن خونه داشت چقد شد؟زنعموت عموتو دوس داره؟عمه ت می‌ره پیش مادرش؟عروستون چقد درس خونده؟دوستت نمی‌خواد شوهر کنه و یه عالمه ازین سوالا

منم همش میگم نمی‌دونم...خبر ندارم...خودشون میدونن...میپیچونمش بازم ادامه میده ها بازم میپیچونمش از رو نمیره😐

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

حالا مادرشوهر من چون جهازم خوب بود و چشم دیدن نداشت جلوی همه میگه عروسم خودش هم شاغل بود کمک کرد به مامانش تو جهاز خریدن دلم میخواد یه بار بگم هرکسی هم جای من بود همین کارو میکرد وقتط پدر بالا سرم نبود، بعدشم والا پیرش نخریده که انقدر پررو گری میکنه

بهش اهمیت نده 

موقعی هم‌که سوال بی خود میکنه یه جوری اول نگاش کن که مثلا وا این چه حرفیه بعد جوابشو بده 

اینجوری اخلاقشم عوض نکنه بهش برمیخوره یه ذره ادب میشع...😒

هر دفعه بپیچونش مادرشوهر من میخواد آمار همه چیو دربیاره بعد فتنه بندازه مثلا میگه پول رهن خونه داش ...

از روی نفهمیشونه .خیلی از رفتارهایی که من میکنم مثل جواب ندادن و پیچوندنو دست انداختن ها خیلی زشته یعنی من اگه مجبور نبودم اینطوری رفتار نمی کردم هی میخوام بهش بر بخوره ناراحت بشه وا بده .ولی انگار نه انگار . سطح فرهنگ پایین دارن . من اگه ببینم کسی داره منو می‌پیچونه خودمو سریع جمع میکنم تا ضایع نشم ولی اینا نه. کاملا بر عکسن انگار انگیزه میگیرن بیشتر اون کارو بکنن تا لج طرف در بیاد

از روی نفهمیشونه .خیلی از رفتارهایی که من میکنم مثل جواب ندادن و پیچوندنو دست انداختن ها خیلی زشته ی ...

اره بابا سطح شعورشون پایینه دقیقا

من خودم انقد از دخالت و تجسس تو زندگی بقیه بدم میاد.ینی تا کسی نخواد چیزی بگه بهم عمرا ازش بپرسم

خیلی زشته بخدا 

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

بنظر منم بگین الان دیگه هرسال مدلای جدید لباس واینا میاد من نمیخواد زیاد لباس بخرم میذارم به فصلش یچیز شیک میگیرم ..تازشم قراره باهمسرم و مادرم یروزبریم خریدارو تموم کنیم هنوز خیلی وقت دارم ...من خودم مادرشوهرمو بردم بزور وسایلو بهش نشون دادم 😑مادرشوهر شما یکم زیادی خاله زنکه

بزار آنقدر بگه تا کف کنه .حالا مال من قیمتم می پرسه . امشب آنقدر قیمت پرسید من آخرش لجم می گرفت همرو ...

وااای دقیقا!!

قیمت میپرسه بعدم میگهمن واسه دخترم خریدم فلان قدر شد،فلان مارک خریدم و...

منم عادت کردم هر بار یه جوابی میدم ضایع میشه مثلا میگم گرون خریدی یا سرت کلاه رفته یا اینکه میگم الکی هزینه کردین به درد نمیخوره که😥

میدونم کارم درست نیستا ولی خیلی رو مخه و فقط اینطوری دست از سرم بر میداره

هر دفعه بپیچونش مادرشوهر من میخواد آمار همه چیو دربیاره بعد فتنه بندازه مثلا میگه پول رهن خونه داش ...

وام گرفتین؟واسه چی گرفتین؟حقوقتونو چیکار میکنین؟دختر عموت نمیخواد اردواج کنه؟اوا چراااا؟؟عروسشون رفتارش خوبه؟بابات چک داشت تونست پولش کنه؟مغازه رو داده اجاره چقد میگیره؟و ...و....و...