2777
2789
عنوان

بیاید بگید به مادر شوهرم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 52 پست

اگه فهمیدی چی بگی به منم بگو،

منم مثل شما هفته ای یه بار میبینمشون و تمام مدتی که باهاشونم بازجویی میشم درمورد خریدام و ...

البته من هرچی میگن میگم نمیدونم بگیرم یا نه،یا میگم فلان چیزو خودم نذاشتم مامانم بخره،

ولی دیگه خسته شدم از بازجویی،هیچ جوری هم نمیفهمن که نباید بپرسن و به اونا ربطی نداره مامان من چی میخواد بخره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه فهمیدی چی بگی به منم بگو، منم مثل شما هفته ای یه بار میبینمشون و تمام مدتی که باهاشونم بازجویی ...

عزیزم دوستان نظر دادن ببین کدومش ب موقعیتت میاد همونو بگو 

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
اگه فهمیدی چی بگی به منم بگو، منم مثل شما هفته ای یه بار میبینمشون و تمام مدتی که باهاشونم بازجویی ...

مادر شوهر من که خیلی نفهمه چند بار می پرسه من جواب ندم میاد کنارم دست یا پامو تکون میده . نمیفهمه کسی که جواب نمیده دوست نداره ازش بپرسی 

لایک عشقم زبونتو قربون 

مرسی عزیزدلم 😍😍😍

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉
عزیزم دوستان نظر دادن ببین کدومش ب موقعیتت میاد همونو بگو 

مشکل من اینه خودش مثل ندید بدیدا از همه چی ده مدلشو برای سیسمونی نوه اش خریده و حالا انتظار داره منم مثل اونا باشم،سر جهیزیه با اینکه من واقعا جهیزیه ان کامل تر و کاربردی تر بود دو سال تمام هی گفت و من جواب دادم تا بالاخره کم آورد،دیگه نمیخوام سر سیسمونی هم این قصه تکرار شه،همه ی این راهارو رفتم ولی حواب نمیده،حتی چند باری در مورد طلایی که شوهرم خریده تا بعد زایمان بهم کادو بده ازم پرسید و من هربار یه جواب رو تکرار کردم اخر گفتم مامان بار دهمه میپرسین،شما بگین دوس دارین چه جوابی بشنوین تا من همونو بگم خیالتون راحت شه،

واقعا دیگه موندم چیکار کنم در مقابلشون

مشکل من اینه خودش مثل ندید بدیدا از همه چی ده مدلشو برای سیسمونی نوه اش خریده و حالا انتظار داره منم ...

ای بابا 

عزیزم 

مشکل من اینه خودش مثل ندید بدیدا از همه چی ده مدلشو برای سیسمونی نوه اش خریده و حالا انتظار داره منم ...

بگو مامان من و شوهرم تصمیم داریم وسایل کاربردی بخریم و اصلا خرج تراشی اضافه نکنیم ...مامانمم قطعا عاشق نوشه و بهترین ها رو محیا میکنه ان شا الله ب موقعش میبینید چیا تهیه شده اینطوری میپرسید ممکنه من کم و ریاد بگم چیزیو محاسبات شما بهم بریزه

باز خوبه مادر شوهر شما خریده . مادر شوهر من هیچی نداده فکر کن نه کیف وسیله نه کالسکه نه لباس شاید کل سیسمونیو با دویست هزار جمع کرده الان به من گیر میده . خدا همشو به راه راست هدای ت کنه. شما غصه نخور به فکر خودتو نینی باش

بگو مامان من و شوهرم تصمیم داریم وسایل کاربردی بخریم و اصلا خرج تراشی اضافه نکنیم ...مامانمم قطعا عا ...

دقیقا هر بار همینارم تکرار میکنم😂

فک کنم این بارم مثل جهازم دوسال طول بکشه😠

دقیقا هر بار همینارم تکرار میکنم😂 فک کنم این بارم مثل جهازم دوسال طول بکشه😠

بزار آنقدر بگه تا کف کنه .حالا مال من قیمتم می پرسه . امشب آنقدر قیمت پرسید من آخرش لجم می گرفت همرو فضایی می گفتم . خیلی رو مخن

هرچی پرسید بپیچونش آمار نده بهش

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓