2821
2789
عنوان

تجربه سفر دبي

189 بازدید | 10 پست

ميشه راهنمايي كنين چطوررميتونم خريد خوبي بكنم و چه اجناسي اونجا بهتره ؟و قيمتها چقدر تفاوت داره با اينجا؟؟يه بچه ٨ونيم ماهه هم دارم كه همراهمونه از تجربياتتون بگين چكار كنم اذيت نشه مخصوصا در مراكز خريد؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وسایل صوتی تصویری از ایران کمی ارزونتره لباس کیف و کفش و لوازم آرایشی هم اگه دنبال برند باشین قیمتا تو همه مراکز خرید ثابته از اپلیکیشن برندها یا سایتشونم میتونی انتخاب کنی چک کنی کدوم مال سایز شما رو داره از اون چیزی که انتخاب کردین بعد برین بگیرین همونو 

خدایا شکرت برای زندگی خوشگلم که روز به روز خوشگل‌تر میشه 
قيمت ها واسه خريد از ايران ارزون تره درسته؟ 

برندا که اکثرا تو ایران نیستن اگرهم باشن فکر کنم گرونتر باشن فروشگاه های معمولی هم خیلیییییی ارزونترن 

خدایا شکرت برای زندگی خوشگلم که روز به روز خوشگل‌تر میشه 
برندا که اکثرا تو ایران نیستن اگرهم باشن فکر کنم گرونتر باشن فروشگاه های معمولی هم خیلیییییی ارزونتر ...

مرررسي عريييييززززم❤️❤️❤️ممنون خيلي سرچ كردم راجع بش چيزي دستگيرم نشد😘😘

من جشنواره سال نو میلادی دو سال پیش رفتم.آف هاشون عالی بود. یک دست لباس شیک بچه گانه برمیداشتم میرفتم حساب کنم میشد 30 هزار .میگفتن هدیتون اینه برین یه دست دیگه لباس به سلیقه ی خودتون برداریم. یعنی هردست لباس 15000 . اون هم مارک مادرکر.

من به این جمله ی حضرت علی علیه السلام ایمان دارم.رزق دو نوع است:یکی انکه تو در پی آنی و او از تو گریزان و دیگری رزقی که در پی توست.البته این به معنای عدم تلاش نیست.تلاش از تو بقیش با خداست.تو آرامش داشته باش و توکلت به خدا باشه. سربزنگاه دست خدارو خواهی دید.