2777
2789
عنوان

بیاین براتون دعا کنم 🤲🏻💚

1178 بازدید | 263 پست

دخترا اسم و حاجت تون رو بگید 

هر مشکلی دارین تا براتون دعا کنم من دعا هام زود میگیره انشالله که گره ای از کار همه تون باز شه 🤲🏻

اگر عزیز از دست رفته ای دارین اسم شو بدین دعا بخونم براش🖤

کنکوریا هم بگید ارزو تون رو تا دعاتون کنم 

امیدوارم هر کدوم تون خواسته ای دارین بهش برسید 💙

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›

فردا همه چی خوب پیش برع

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ختم قرائت سوره مبارکه حشر هست به نیت تعجیل در فرج و سلامتی امام زمان عج و برآورده شدن حاجات همه میخواهیم چهل نفر با هم، نفری یه بار سوره حشر را قرائت کنیم

ازهمین الان تا نیمه شب جمعه فرصت قرائت هست هرکس مایله که در این ختم سهیم باشه، لطفا اعلام کنه💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا همه چی خوب پیش برع

به امید خدا همینطوری که میخوای بشه برات ۱۰۱ ادرکنی نذر کردم کارت درست شه 💋

چه مهربانی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

فاطمم قبولی کنکور امسال هرچی به صلاحمه قبول شم دعام کن لطفا خدا خیرت بده 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

سلام عزیزم برای حاجت دلم دعا کن زود تر با یه آدم مناسب ازدواج کنم سروسامون بگیرم مرسی ان شاالله خودتم حاجت روا بسی❤️

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
زندگیم درست شه برگردم سر زندگیمدلم آروم بگیره این دعوا و گرفتاری حل بشه بخاطر بچه توراهم

انشالله به امید خدا همه چی درست شه مهربونم برای رسیدن به زندگی تون و بهتر شدنش ۱۰۱ ادرکنی نذر کردم❤️

سلامت خودم و خانوادم☺️گره گشایی در کارم☺️دختر کوچک بگی خدا خودش میشناسه❤️التماس دعا بزرگوار🌹

چشم گلی ۱۰۱ الله اکبر برای عاقبت بخیری تون می‌فرستم انشالله که به هر چی که میخوای برسی ♥️🧡

لطفا واسم دعا کن خبری منتظرشم بشنوم ممنونم

چشم حتما امیدوارم بهتر از اونی که توی دلت هست بشنونی ۱۰۱ الله اکبر فرستادم برات گلی🌈💛

چشم حتما امیدوارم بهتر از اونی که توی دلت هست بشنونی ۱۰۱ الله اکبر فرستادم برات گلی🌈💛

ممنونم خدا خیرت بده 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید