2777
2789
عنوان

بارداری با فاصله یک سال

1352 بازدید | 35 پست

سلام دوستان

یه دختر ۶ساله و یه پسر ۱ساله دارم. امروز فهمیدم که باردارم. اصلااااا فکرشم نمیکردم 

حالا از طرفی خوشحالم که بچه هام سه تا میشن اخه خانواده پرجمعیت دوست دارم اما۳۲ سالمه نه سنم اجازه میده نه توانشو دارم

از طرفی شدیییییداااا دلم برا پسر یک سالم میسوزه هنوز وقت نکردم درست و حسابی باهاش بازی کنم وقت بگذرونم اموزشش بدم 

تازه باید زود هم از شیر بگیرمش طفل معصوم رو 

خوابم نمیبره از بس فکر و خیال و هیجان بهم دست میده 

سر پسرم زایمان وحشتناکی داشتم افتادگی شدید رحم داشتم الانم هیچی نشده استرس زایمان گرفتم

کسی هست تجربه مشابه داشته باشه و بهم قوت قلب بده؟

چقدر خوب..خوش به حالت

منم بچه های پشت سر هم دوست دارم

سنت هم که خیلی خوبه

چرا میگی مناسب نیس؟

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بارها حکمت بچهای ناخواسته رو‌دیدم شکرگذارباش ک هدیست😊

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
میدونید همزمان با بارداری تا چند ماه میتونم بچمم شیر بدم ؟

مولتی ویتامین بخور.بعدشم خداروشکر کن.تا۳۵سالگی بارداری مشکلی نداره بعدشم باید تحت مراقبت باشی

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

عزیزم حداروشکر خدا خودش داده نگران نباش همه چیز رو برات اسون میکنه یه وقت کار شتباهی نکنی هر چیزی حکمتی داره مطمئنا شما که اینقدر برای بچه هات مهربونی خدا حواسش بهتون هست و مراقب هر سه شونه و زایمان راحتی برات رقم میزنه برای ما منتظر ها هم دعا کن عزیزم