2777
2789
عنوان

گوشی چک کردن درقرار اول دیدار بعداز خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 71 پست
اشنایی ینی همدیگه رو بشناسن و اشنا بشن ! بعد اون اقا یچیزی توی گوشی خانوم ببینه نباید کنجکاو بشه که ...

درست ولی گفت ازقبلش هم که اینو ببین اصرار داشت که من ب مانیتور ماشین وصل بشم

مانیتورم اینطورکه به گوشی گاهی اوقات دسترسی میتون پیدا کن یاحتی قبلش هم خواهرمن گوشیش تودستش بود نگاساعت کردیا اهنگ عض کرد سرک میکشید توگوشی خواهرم

من فکر کنم خود خواهرت وا داده اول، گوشی رو داده دستش، بعد که دیده اون داره کنکاش میکنه یهو کشیده از ...

موافقم

سنش کمه متوجه نیست چیکار میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا این اقا چرا دست به گوشی خواهر شما زد که در مورد این چیزا کنجکاو بشه؟

خواهرم اومد عکس بگیر ازمنظره و نادونبود جلوش رفت تو واتساپ فکر نمیکرد اینو بهش بگه 

تو قرار اول گوشی چک نمیکنن گلم همه چی یه آداب و رسومی داره ، اسم این رفتار آقا صمیمیت یا آشنایی و را ...

اجیم میگ من میدونم که رفتارم غیر طبیعی بود

بنظرتون درخواست کرد که گوشیش بگرد کار منطقی و طبیعی؟  حتی اگر خواهر منم بادوستش چت نداشت بنظرتون باید گوشس بهش میداد یانه کارخوبی کرد

باید خواهره چتو نشون طرف میداد بعد میومد خونه میگفت این رابطه تمام

دقیقا 

خب اینکه یه چت مخفی باشه خودش شک برانگیزه مقاومت خواهره تو نشون دادنم بدترش کرده! 

حالا اگه من بیام یه تاپیک بزنم خاهرم تو گوشی خاستکارش چت مخفی دیده و اقا بهش نشون نداده ، همه اینایی که اینجا نظر میدن ،میگن اون اقا مشکوکه یچیزی توی گوشیش بوده که نشون نداده و کات کنه و....

قراربود ایشون دیروز بیاد و همو ببینینن یاهم رفتتن بیرون دیدم خواهرم باحال بد برگشت خونهگفتیم چیشد گف ...

نه حق همچین کاری رو نداشته شک داشته میرفته تحقیق ـاین زورگویی ها چیه باید گوشیتو ببینم.. برا منم خواستگار اومد از همکارای داداشم.. یه جوری رفتار میکرد و خودشو چسسس میکرد انگار من گفتم بیا خواستگاریم 😳😳🤣🤣🤣رفتیم بیرون جتی تعذرف نکرد فلان چی بخرم برات لب تر کنی. نشست به ضر ضر کردن که من سیاه دلم. زن نباید بدون شوهرش از خونه بزنه بیرون حق کار کردن نداره.. در حالسکه سر خودش ۳۶٠درجه میچذخید در حال دید زدن دختر و زن مردم 😵🤬🤬 منم تو دلم یه فاک نشونش دادم. تو مسبرم پرسید چند تا خونه داره بابات چند متره چقدر کرایه میگیره. قرمساق به طمع پول بابام اومده بود جلو. فکرکرده بود چون مادرم فوت شده ـهر ججور شده فقط میخوان شوهرم بدن ـرفتم خونه به  بابام گفتم. که سیاه دله و چشمش هرز میره. ـبابام به داداشم شاکی شد این ... از گدوم گوری پیدا کردی برا دخترم.. داداشمم تو شرکت قشنگ از خجالتش در اومد 🤣🤣🤣😒😒پفیوز فکر کرده بود قراره داماد سرخونه بشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

شمام پارانوییدیآشنایی یعنی گوشیتو بده ببینم؟نه تو وفتی فقط اسم و فامیل یارو رو میدونی قرار نبست گوشی ...

کلی قتل و جنایت ناموسی داره تو این کشور اتفاق میافته با عادی جلوه دادن امثال ایشون تاحالا کلی خانم رفتن ته چاه

باید خواهره چتو نشون طرف میداد بعد میومد خونه میگفت این رابطه تمام

مامانمم همینومیگ ولی واقعا من هرچی فکر میکنم واقعا بعد ازدوهفته چت چرا چرا این احاز رو به خودش داداگر نامزدم بود یچی

کلی قتل و جنایت ناموسی داره تو این کشور اتفاق میافته با عادی جلوه دادن امثال ایشون تاحالا کلی خانم ر ...

هزار آفرین

توی ۳ ماه اخیر ۶۰ تا قتل ناموسی داشتیم

واسه چیه؟ واسه مرد پارانویید غیرتی، مردی که توی مغزش پهن هست، مزخرفات ققرون وسطایی و مردسالاری هست، وقتی کوچیکترین نشونه از اینا رو میبینی باید فرار کنی چون همه این مرد ها رو یه سبستم مشابه تربیت کرده و تو قرار نیست از رویه این سیستم مستثنی بشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شمام پارانوییدیآشنایی یعنی گوشیتو بده ببینم؟نه تو وفتی فقط اسم و فامیل یارو رو میدونی قرار نبست گوشی ...

ممنونم از نظرتون خواهرم میگ اجی ینی اشتبا کردمم گوشیم بهش ندادم

بنظر من که نجات پیدا کرد ازدستش ولی واقعای درصد هم درست خواهر من رفتار غیرطبیعی استرسی اخودش نشون داد

یاحتی شاید پسرخواست اعتمادکن و تمام

ولی خیلی زودبود کارش و همیشه هم توچت به خواهرم گفت تعهد مهم ینی همه حرفاش شدبود تعهد انگار میترسید ازاین قضیه تعهد وخیانت ولی واقعا رفتارش نرممال نیس من شوهر خودم حریمم رونکه میدار

ب خواهرم گفت این دوهفت چت کردیم بهت اعتماد کامل داشتم بااین رفتارت شک کردم بهت/: 

اخه مرد حسابی مگ بایع مرددیگ گرفتیش 

مامانمم همینومیگ ولی واقعا من هرچی فکر میکنم واقعا بعد ازدوهفته چت چرا چرا این احاز رو به خودش داداگ ...

عزیزم حضرت علی(ع)میگن کار شک برانگیز نکنید تا بقیه به شما شک نکنند بعد مراحل اولیه آشنایی آدم معمولا میخواد کسب اطلاعات از طرف مقابل کنه والا همین پسر اینو برا کسی تعریف کنه بگه هیچی نگفتم میگن پپه ای ببو گلابی هستی دختره یه ریگی به کفششه البته دور از جون خواهر شما

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

ممنونم از نظرتون خواهرم میگ اجی ینی اشتبا کردمم گوشیم بهش ندادمبنظر من که نجات پیدا کرد ازدستش ولی و ...

نه اصلا اشتباه نکرده

این مرد پس فردا دست بلند میکرد رو خواهرت یا تو خونه حبسش میکرد، جدی میگم

من بعد ۱۰ سال وقت گذروندن با شوهرم هنوز یه بار شوهرم نگفته فلان چیز تو گوشیت چیه یا چک نکرده گوشیمو، رمز گوشیامونم یکیه جفتمون رمز همو داریم

حتی مثلا یه وقتی میخواد عکسی چیزی بگیره با گوشیم یا از نرم افزارای بانک استفاده کنه اجازه میگیره بعد برمیداره اونم فقط همون کاری که گفته میخواد بکنه با گوشی رو انجام میده

اصن کسی که اومده تازه تو رو بشناسه حق نداره گوه اضافی بخوره بگه گوشیتو بده ببینم، خواهرت باید میگفت تو کی هستی که من بهش جواب پس بدم؟

حقم داره، ساده ست سنش کمه، استرس گرفته

خدایی خواستگار راه ندین تا زیر ۲۷،۲۸ سال

ب خواهرم گفت این دوهفت چت کردیم بهت اعتماد کامل داشتم بااین رفتارت شک کردم بهت/: اخه مرد حسابی مگ با ...

مریض روانیه باید بستریش کنن