2777
2789

پشمام ریخته بچه ها

اکثرتون من رو میشناسین.۲۴ سالمه و خاستگارم ک میمردم براش ۳۹ بود

اول عید با وقاحت خبر داد دارم با یکی دیگه اشنا میشم و دوسش دارم و...

من گاهی برای اروم شدن دلم پروفایلای کارما و انتقام میذارم و اینم حرصش میگیره😐

دیشب اومد گف ببین انقد منو نفرین نکن و فکر نکن زندگیتو خراب کردم،اگه مستحص باشم خدا خوپش ازم انتقام میگیره و تو هم قبل از رل زدن من با یکی دیگه هم لایف استایلی نداشتی و ورزش و بیرون رفتن و مسافرتت به راه نبود که الان زندگیت مختل شده باشخ😐💔💔💔

گفتم همین مونده تو لایف استایل من رو مسخره کنی!!بعدم من با یه مشکلاتی از جمله سرطان خانواده و افسردگی مادرم دست و پنجه نرم میکردم که فالورای در و داف و پولدارت که همیشه باشگاه و کافه ان توی خوابشونم نمیبینم ک منو مقایسه میکنی!! گف نه مقایسه نکردم و فلان ولی دیگه ریده بود💔

چقد احمق و ظاهربین💔بهش گفتم من هرچی بودم بازم برای تو صد خودمو میذاشتم و تورو میخندوندم...ولی تهش چشمش همون دخترای شاد بی درد رو گرفت🙂🙂منی ک حتی عکسم از خودم نمیگیرم انقد مشکلات هوار شده بود سرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزار بره به درککککککک 

اصلا استوری اینا نزار بزار اصلا برات مهم نباشعهعع

توام ب خودت برس و بهش رو نده و حتی محل سگم نده بهش تو استوری اینا میزاری اون باخودش فک میکنه خیلی خاصه و خیلی بفکرشی بزار گمشههه تمام