زنگ بمن نزده احوالمو بپرسه. من خونم دیوار به دیوار مادرمه. با یکی از خواهرام قهریم. دوتا خواهر دارم که دوتاشون باهم تو شهر دیگه ای زندگی میکنن حالا باهم اومدن خونه مادرم . مادرم یه تلفن به من نزده تو این ۳روز. ولی وقتی کسی دورو برش نیست. ساعت۷صبح زنگ میزنه بیدارم میکنه. ساعت ۳بعدظهر زنگ میزنه که بیا پیشم .نمیزاره بخابم اینقدر زنگ میزنه و میاد و میره. ولی الان هیچ.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شمام برو با شوهرت و بچه هات تفریح و اصلا نمون خونه. انگار نه کسی اومد نه کسی رفت. بعدا هم که مامانت زنگ زد اصلا سوالی راجعبشون نپرس و بی تفاوت باش. متاسفانه تو این شرایط فقط باید بیخیال بود چون هر کار و رفتار دیگه ای غیر این باعث میشه خودت تحقیر بشی و دشمن شاد
ولشون کن شاید بخاطر اینکه شما با اون یکی خواهراتون مشکل دارید زنگ نزده ک ی موقع بحثی پیش نیاد شمام سعی کن بری با دوستات بیرون یا خودتو سرگرم نشون بدی بعدا ک رفتن ب مادرت گله کنی و بگی چقدر ناراحت شدی از این کارشون
اگر میتونی با خواهرات آشتی کن
#پزشک-آینده اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻