2777
2789
عنوان

رابطه های خارج از عرف

343 بازدید | 23 پست

یه خانمی کارهای خونمو انجام میدن، دختر ۲۱ ساله ای دارن که یک پسر ۱ ساله و یک دختر ۳ ساله داره. دامادش خیلی خیانت میکنه و جدیدا فهمیدن که این داماد با خواهر زاده ۱۸ سالش (دختر) هم رابطه داره. تازگی هم یه تبر نو خریده و زنش رو با این تبر تهدید کرده که اگر  حرف اضافه بزنی از وسط نصفت میکنم. این داماده گاهی میره توی حموم و خودشو تیغ میزنه و میگه از دیدن خون ریختن لذت میبره( احتمالا شخصیت مرزی داره) 

به نظر شما این دختر باید چیکار کنه؟ این مرد خیلی خطرناکه، فقر فرهنگی و وضع مالیِ بد مساله است. ضمنا داماد کارگر ساختمان است و متادون مصرف میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر من بودم نوزده‌سالگی از یه معتاد هیچی ندار بچه‌دار نمی‌شدم.‌ ایشون می‌تونه بره با وکیل یا مشاور حقوقی صحبت کنه تو دادگاه‌ها هم هست به‌صورت رایگان.

.She's somebody , not some body.  

خب متادون مث روانگردان هست فانتزی فتیش. و توهم راست دست خودش نیس نتونست کنترل کنه زچروز ب روز بدتر میشه 

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه

باید از رفتاراش مدرک جمع کنه

فیلم بگیره یا اگه کتک خورد بره پزشک قانونی 

البته همسرشون چون معتاده و بیماری روانی داره و تهدید به قتل کرده خانومو میتونه بره تقاضای طلاق کنه و بگه جونم تو خطره

ک حتما حتما حتپا با وکیل مشورت کنه

این نیز بگذرد...