2777
2789

پیچ برمیدارن ؟یا پلاتین توش میمونه؟؟؟؟؟گاهی یه درد کوچولو میگیره. موقع سرما مخصوصا 

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که ساق پام توی تصادف شکست فقط جا انداختن تا جوش بخوره و سه ماه توی گچ بود مشکلی ندارم یه موقع ها ...

خدا رو شکر😥

بعد اینکه گچ پاتو باز کردی چقدر طول کشید عادی راه بری؟؟

بی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...؟
پیچ برمیدارن ؟یا پلاتین توش میمونه؟؟؟؟؟گاهی یه درد کوچولو میگیره. موقع سرما مخصوصا 

اره پیچو بعد یه سال برمیدارن

مامان من تو زانوش حدود ١٢سال پيش اينا دوتا پيچ گذاشت  درشم نياورد ، باشگاه اينا هم ميره پياده روي تندم ميكنه هيچ مشكلي نداره خداروشكر

❤️تکه ای از من نیستی،تمام منی،دوستت دارم همسر عزیزم❤️
فکر میکردم تا گچو باز کنم راه میرم ولی وقتی گچو باز میکنی با یه پای استخونی ضعیف طرف میشی حدودا چند ...

یعنی قبل عروسیت اینجوری شدی؟؟

چند وقت بعد عروسیت بود؟؟

میتونستی برقصی راحت؟

مامان من تو زانوش حدود ١٢سال پيش اينا دوتا پيچ گذاشت  درشم نياورد ، باشگاه اينا هم ميره پياده ر ...

خدا رو شکر😍