2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم که ناراحت هستم

145 بازدید | 3 پست

من تک دخترم. من بچه بودم برادرم ازدواج کرد ولی با خانمش به مشکل خورد و کلی حرف پشت ما زد درحالیکه من بچه بودم و اصلا کاریش نداشتم. اینها آشتی کردن و هنوز تو خونه ما زندگی می کنن. 

الان دخترشون 17 سالشه براش خواستگار میاد. درحالیکه من به خاطر حرف های زنداداشم خواستگار نداشتم مثلا به یه خواستگارم گفته بود اینها به آشنا دختر نمیدن . غریبه ها هم مادرم نداد. 

الان تو خونه ما برای اون دخترش خواستگار میاد. جدا هم نمیشن برن مستقل زندگی کنن. 

این حس ناراحتی طبیعیه انشالله شما ی ازدواج موفق بکنین

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب زن داداشت بگو کاری ب خاستگارای من نداشته باش ب چ حقی اونجوری گفته ب خاستگارات؟

راستش این قضیه برای چند سال پیشه که خواستگار های خوب داشتم الان بعد چند سال فهمیدم. الان هم نمیخوام دعوا بندازم. گفتم من کسی که این حرف رو زده حلال نمی کنم. 

حق داری ناراحت بشی همون موقع که خواستکاراتون رو رد میکرد و فهمیدین پدر مادرتون باید ادبش می کردن که از این غلطا نکنه باید از دخترشون حمایت می کردن

نمیشه که هم خونه پدرتون زندگی مجانی کنن هم زندگی شما رو بهم بزنن

شما هم از لج اینا شوهر خیلی خیلی سرتر کن حالشون گرفته بشه یادت باشه وقتی زن داداشت این شکلیه و برادرتم هیچی نمیگه حتی مراسم خواستگاری و ...رو  با باید ازشون مخفی کنید جون میان بهم میزنن حتی دعوای الکی راه میندازن یا تو مجلس تیکه میندازن نگو تو یه ساختمونیم شده تدارک مسافرت براشون بچینین که برن و شما مراسم بگیرین