2777
2789
عنوان

از شوهرم کتک خوردم

399 بازدید | 21 پست

دوستان شوهرم از اول زندگی منو کتک می‌زد بعد دو ماه بود به مادرم قول داده بود ک منو نزنه 

در طی اون دوماه منو در حد یک نیشگون میزد ولی من بزرگش نمیکردمو جدی نمیگرفتمش 

دیشب کمی سر به سرش گذاشتم جوری به کاسه ی سرم زد تا خود صبح سرم درد میکرد و به زور تونستم بخوابم بعد وقتی گفتم سرم درد می‌کنه سرمو ماساژ بده کلی فحش بهم داد

بعد عادتی ک داره اینکه وقتی کاری می‌کنه حتی جلوی خودم میگه که من نکردم توهم زدی حتی تو جمع میگه من هیچوقت نزدمش و خانوادشم پشتشو میگیرن 

بعد همون‌جوری ک خودتون میدونید هر آدمی عیب های داره این آقا وقتی باهاش حرف میزنم جوری نگاهم می‌کنه شرمنده میشم مثلاً یه خط افتاده رو پیشونیم وقتی حرف میزنم بهش دست میزنه و فقط به اون نگاه می‌کنه 

و اگر مریض بشم هیچوقت هیچوقت براش مهم نبوده نه من نه پسرمون بعضی وقتا هم ادا در میاره ک مثلاً مهمه براش ولی چیزای فیک از دور معلومه 

بنظرتون همچین آدمی منو دوست داره؟

در گذشته ام دوسال قبل بهم خیانت کرد در حد دردودل دوبار با دو همکارش 

بنظرتون برممم من یه بچه ی 2ساله دارم 22سالمه و اون 31ساله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا بازیگرای خوبی ان اینقدر اعتماد نکن

کاش همون باری که زد میرفتی پزشکی قانونی پرونده میشد حداقل 

الانم موقع دعوا اگه تونستی فیلم یا ویس جمع کن البته اگه قصدت طلاقه

ببین کتک خوردن همه جوره محکومه.

اما میبینی اعصاب نداره چرا سر به سرش میزاری که بزنه ؟

وقتی بچه داریم باید سیاست هم داشته باشیم که زندگی رو نگه داریم مگه اینکه کلا دیگه نخای و قید همه چی رو بزنی

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
ببین کتک خوردن همه جوره محکومه.اما میبینی اعصاب نداره چرا سر به سرش میزاری که بزنه ؟وقتی بچه داریم ب ...

می‌دونم ولی آخه روزی میرسه که آدم عصبانی بشه در حد مرگ و منم برادری ندارم ک در آینده پشتم باشه اگر پدرومادرم نداشته باشم اونم منو تا حد مرگ کتک میزنه 

اینکه میگی سربه سرش گذاشتم یعنی  تاحدی  که بوده اینه همه خشموعصبانیت  داشته

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اینکه میگی سربه سرش گذاشتم یعنی تاحدی که بوده اینه همه خشموعصبانیت داشته

نه نیم ساعت سرب سرش گذاشتم مثلاً گفتم امشب نمی خواهیم دلم گرفته میخوام پیشم باشی