2777
2789
عنوان

چرا بعضیا فکر میکنن هرکی مغازه باز کرده بیسواده

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 23 پست
دوست منم بعد لبسانس رف بازار الان کلی کمک شوهرشه خونه ساختن من رفتم ارشد بیکار بی بار

اگر تو بازار کارِت بگیره،از فوق تخصص بیشتر درمیاری

یکی رو میشناسم،بالای هفتاد میلیون روزی دخل میزنه

وسایل دکوری داره

جایِ خیلی خوبی هست

پدرش هم تو همین کار بوده

کلیی کارمند داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس‌العمل شماست که به اونها قدرت میده، بی‌تفاوتی رو تمرین کنید.

با آرزوی سلامتی و رونق بازار کارتون...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

عکس‌العمل شماست که به اونها قدرت میده، بی‌تفاوتی رو تمرین کنید.با آرزوی سلامتی و رونق بازار کارتون.. ...

اتفاثا من خیلی کنترل کردم تا بهشون جواب ندم:))

قیافه و طرز حرف زدنشون معلوم بود سیکل به زور دارن و تاحالا یک ثانیه هم سرِکار نرفتن

اتفاثا من خیلی کنترل کردم تا بهشون جواب ندم:))قیافه و طرز حرف زدنشون معلوم بود سیکل به زور دارن و تا ...

بزارید فکر کنن که تو باغ نیستید!!

مهم اینه خودتون میدونید، صاحب باغ خود شمایی!!

ضمنا تو بازار از ناآگاهی مردم میشه بیشتر کار کرد !! اونارو پیدا کنید!!

میگن هالو نره بازار، بازار میگنده!!! تحلیل دیگران برای کاسب اهمیتی نداره، مهم فروش منه!!

میتونید در لحظات کوتاه خرید همسو بشید باهاشون و مشتری مداری رو تمرین کنید!! تا اصلا مجال نظر بی‌ربط رو بهشون ندید!!

و...

حساسیت رو کنار بزارید و آهسته آهسته برید سمت بازار گسترده فروش و پخش مجازی و راکد نمونید...

خودم سر ساختمون، اوایل همکاری خیلیا فکر میکنن استادکارم، چون نیاز بدونم باهاشون همکاری میکنم تا کارم سریع تر پیش بره، گچ کاری ، دیوار چینی و سرامیک و جوشکاری و ... اما غروب و پایان کار منم که بهشون حقوق میدم!! 

اوستا یا مهندس گفتنشون برام اهمیتی نداره، تازه بیشتر دوستم دارن...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.