یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂
یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂
جلل خالق😂😂😂خدا حفطشون کنه جدی حس میکنم پنی سیلین و چرک خشک کن اثر داره چند تا خوردی و چی خوردی
والا🤕😂قربونت
چرک خشک کن خوردم گلوم درد میکرد فک نمیکردم اثره قرص هیچی بشه سه چهار شب بیشتر نخوردم دیگه اینجوری شد😂😅
والا🤕😂قربونتچرک خشک کن خوردم گلوم درد میکرد فک نمیکردم اثره قرص هیچی بشه سه چهار شب بیشتر نخوردم د ...
قسمتت بوده عزیزم ناشکری نکن.... توروخدا برا منم دعا کن حرف اطرافیان دیوونم کرده دعاکن که🥲 بچه دار بشم به نی نی هات بگو برام دعا کنن میگن خدا دعای نی نی هارو قبول میکنه
قسمتت بوده عزیزم ناشکری نکن.... توروخدا برا منم دعا کن حرف اطرافیان دیوونم کرده دعاکن که🥲 بچه دار ب ...
خدا انشالله دامنتو سبز کنه گلم😊🥰
انشالله هرچی ازخدا میخای بهت بده به این صبح صادق روز جمعه🤲