2777
2789
عنوان

پیام دوست دختر رفیقشو تو گوشیش دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 78 پست

ببین من یکی ومیشناسم تقریبامشکل خودتوداشت پسره ازش عکس داشت این دختره یواشکی میره بادوست پسره هم رل میزنع ولی یواشکی بعدنمیدونم چجورولی اون پسره کمکش میکنه عکس وفیلماروپاک میکنن اون دختره هم خیالش راحت میشه وتمام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه میتونی بگی اغفالم کرد بین خودمون صیغه خوندیم که برات دردسر نشه. بگو قایمکی فیلم گرفته. در ضمن حتی ...

اره این خوبه که بگم صیغه خوندیم ولی خب با شکایت خانوادم میقهمن و نابود میشن و مامانم طاقت نداره سکته میکنه اونم سر لج میوفته بدتر ابرومو میبره 😭😭کاش میمرد و اون فلش گم میشد

ببین من یکی ومیشناسم تقریبامشکل خودتوداشت پسره ازش عکس داشت این دختره یواشکی میره بادوست پسره هم رل ...

نه بابا این دوستاش جون میدن براش اونم همش الکیه دختره رو گول زده صدرصد هنوز عکساش دست پسره ااس

من خودمم قبلا دوستم همین بلا سرش اومد دوست پسره الکی گفت خیالت راحت حلش کردم و کلی قسم خورد ولی دروغ گفته بود با رفیقش همدست بود

نه بابا این دوستاش جون میدن براش اونم همش الکیه دختره رو گول زده صدرصد هنوز عکساش دست پسره ااسمن خود ...

نههه این دختره یواشکی باپسره رل زده بودبعدبااین پسره هم ادامه میدادنقششون بودبعدخوددختره پاک کردچیزارو

نه بابا این دوستاش جون میدن براش اونم همش الکیه دختره رو گول زده صدرصد هنوز عکساش دست پسره ااسمن خود ...

ولی ببین بعضی پسراجنس خودشونوخوب میشناسن یه پسرمطمعن میتونه کمکت کنه باهم نقشه بکشین اوکیش کنین

ولی مطمعنااااا 

ولی ببین بعضی پسراجنس خودشونوخوب میشناسن یه پسرمطمعن میتونه کمکت کنه باهم نقشه بکشین اوکیش کنینولی م ...

اخه گیرم نمیاد از کجا بیارم

همون پسره که میگم عاشقم بود عکسامو واسش فرستاد اون خیلی لاته خیلی پشتوانه داره حتی این مثل سگ از اون میترسه حتی اون پسره به خاطر من با رفیقاش ریختن سر این کتکش زد فیلمشو واسم فرستاد داشتمش پاک شد

به اون پسره میتونم بگم ولی خب یه جوریه احساس میکنم انجام نمیده و دیگه حسی بهم نداره که بخواد همچین کاری بکنه

کی گفت آبروش نمیره؟خوردمیشه پیش دوستاش

خب من اگه با این فیلم تهدیدش کنم بفهمه ازش فیلم دارم بدتر حرصی میشه صدرصد یه کاری میکنه 

میگم سر به سرش نزارم

اره این خوبه که بگم صیغه خوندیم ولی خب با شکایت خانوادم میقهمن و نابود میشن و مامانم طاقت نداره سکته ...

درکت میکنم الان شکایت نکن که عزیزم منظور من اول در جواب تهدیداش بود که اگه تهدید کرد توام تهدید کنی بترسه. در نهایت اگر خدایی نکرده واقعا خواست کاری کنه از حقت نگذری و از الان برای احتیاط مدرک جمع کنی. گفتی خانوادت فهمیدن نگران نباش سخته ولی اینم میگذره. با خانواده پسره هم میتونی حرف بزنی اگه داداش داره قایمکی باهاش حرف بزن بگو پای ابروم در میونه برادری کن و فلش رو برام بیار خودم پاک کنم

اخه گیرم نمیاد از کجا بیارمهمون پسره که میگم عاشقم بود عکسامو واسش فرستاد اون خیلی لاته خیلی پشتوانه ...

اتفاقاتنهاکسی که میتونی بش بگی همونه 

بهش بگومن دوسش ندارم به خاطرفیلماباهاش موندم 

تنهاراهت همینه 

درکت میکنم الان شکایت نکن که عزیزم منظور من اول در جواب تهدیداش بود که اگه تهدید کرد توام تهدید کنی ...

یه داداش داره دوسال ازش بزرگتره شماره و همه چیشو دارم ولی زیاد ارتباطی با داداشش نداشتم نمیدونم چجور ادمیه ولی خب صدرصد هیچکس داداش خودشو نمیفروشه مطمعنم میره میزاره کف دستش میگه گفته فلشو برام بیار و میوفتم تو دردسر

خب من اگه با این فیلم تهدیدش کنم بفهمه ازش فیلم دارم بدتر حرصی میشه صدرصد یه کاری میکنه میگم سر به س ...

نه ولس کن اصلن تهدیدنکن شکایت هم نکن شکایت برااونایی که شهربزرگن تومطمعنم داخل شهرکوچیکی آبروخانوادت میره دیه نمیتونن داخل محله بزنن بیرون

به همون پسره که خاطرخات بودپیام بده