2777
2789
عنوان

دوستان هر کی بیداره بیاد شوهرم مسخرم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد به نفسمو گرفته بخدا هیج جا نمیتونم حرف بزنم همش فکر میکنم نکنه چیزی بگم مسخره کنن

بنظرم اینکه گفتی خونتون هست هنوز خنده دارتر بود

شوخی کردم ن بابا خیلی سوتی بدی ندادی منو ببینی چی میگی همیشه خودم زودتر سوتیمو میگم میخندم

حالا تو خودتو دسته بالا گرفتی نگفتی خدمت برسیم شوهرتم غلط کرد مسخره کرد خودش بلد بود زنگ میزد حرف میزد

میفهمم چی میگید

همسر منم ازم خیلی ایراد میگیره از صحبت کردن، خندیدن، لباس پوشیدن.... کاره هر روزش

بهش میگم قبل ازدواج من همینجوری بودم،اون موقع چرا ایرادی نمیگرفتی، میگه نه نبودی

معلومه ذهنش بچه ست اگه شوهر با درک ورشعوری بود با آرامش بهت میگفت نه اینکه مسخرت کنه

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
تشریف بیارید یا خدمت برسیم هردوشون یکیه معنیش، شوهرت مشکل داره گلم نباید زوم کنه رو کارات

کسی که میخواد جایی بره نباید به خودش بگه تشریف میاریم .وبه هیچ عنوان با خدمت میرسیم یکی نیست .به طرف مقابل میشه گفت تشریف بیارید ولی نمیشه درمورد خودت بگی اینو

لایک نکنید .توروخدا 
درسته عزیزم گفتم برای بازدید کی هستید تشریف بیاریم همین!

وای منم یه بارمیخواستم نوبت دکتربگیرم منشی بهم گفت ساعت چهاربیا منم جلوی شوهروخواهرشوهرم گفتم ساعت چهارتشریف میارم شوهرمنم خندید😂