2777
2789
عنوان

حالم خیلی خرابه😭

341 بازدید | 30 پست

دلم تنگه. ناراحتم. شبا نمیتونم بخوابم.  گریه… آهنگ غمگین…

چند ماهه تو این وضعم

نمیدونم حکمتش چیه؟

امیدوارم اون پسر هم از غم رها شه. چون ۲ طرفه بود…

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسمت هم نبودیمیه دختر از فامیلش با روش‌های مختلف مجبورش کرد گردن بگیره…حالا پسره خیلی بیتابی میکنه

ناراحت نشی اسی

ولی بیتابیش تو سرش بخوره

این حرفا رو هم‌باور نکن

اگه میخواستت کسی رو حداقل گردن نمی‌گرفت سینگل میموند

ناراحت نشی اسیولی بیتابیش تو سرش بخورهاین حرفا رو هم‌باور نکناگه میخواستت کسی رو حداقل گردن نمی‌گرفت ...

نمیشد. با دختره رابطه داشت

تهدیدش کرد ابرو شو میبره

@amiirkhaaan  

سلام  چون گفته بودین حس ششمتون خوبه مزاحم شدم🫣

اگه آنلاین شدین لطفا ج بدین

سوالم راجب طرفمه. آیا من به زودی ازدواج میکنم و اون پسری که تو ذهنمه با شنیدن خبر ازدواجم چطور میشه حالش؟

@amiirkhaaan سلام چون گفته بودین حس ششمتون خوبه مزاحم شدم🫣اگه آنلاین شدین لطفا ج بدینسوالم راجب ط ...

سلام اللن یه عالمه میان میپرسن... ازدواجت یکم زمانبره و پسره هم بله خیلی ناراحت میشه

من پر از گناهم ولی ملتمس درگاهتم  . 🌹

سلام اللن یه عالمه میان میپرسن... ازدواجت یکم زمانبره و پسره هم بله خیلی ناراحت میشه

میشه بگی چقدر حدودا زمانبره؟

و بگی اونی که باهاش ازدواج میکنم چجور آدمیه؟