2777
2789
عنوان

با زن دایی حسودم دعوام شد اسکرین

114 بازدید | 3 پست

سلام خانما 

من یه دایی دارم ک ۳۳سالشه و خیلی بهمون نزدیکه 

دایی من اصلا اهل حرف بردن اوردن نیست اماااا زنش 

دایی من ک اهل ازدواج نبود خالم انقد تو گوشش خوند ک بیا این دخترو بگیر زنش ۴۰ سالشه و از داییم بزرگتره چون ک‌زن داییم خواهر عروس خالم بود 

خلاصه چند سال بعد ازدواج  کردن اوایل خیلی مهربون بود ولی تا قبل اینکه ما بشناسیمش جوری بود ک ما همه حرف و دردو دلامونو بهش میگفتیم ولی کم کن از چند وقت بعد فهمیدیم ک حرفارو ب همه فامیل میره میگه 

حتی عروسی من هم از حسادتش نیومد من و خواهر و مادرم همیشه باهاش خوب بودیم اما اون 

قرار بود یه ولیچر بیاره ک مادربزرگم رو ببریم بیرون بهم زنگ زد منم بهش گفتم تو پیام بهت خبر میدم اما پیام دادم دیدم سین زد جواب نداد 

ما الان درارتباطیم فقط بخاطر مادربزرگمه چون مریضه ما میریم خونه مادربزرگم اونم میاد مجبوریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کو پیام 

چرا شما همچین چیزی رو یهویی نوشتی

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن