2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روتین خاصی ندارم 

شوینده ویتا لیر 

ابرسان ام کیو 

بالم صورت اریواوکی ایرانیه ولی خیلی ازش راضی ام 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

برند ایرانیه؟؟ چه محصولاتیش استفاده میکنید

نه 

تونر شوینده آبرسان مرطوب کننده 

میسلار اگر اشتباه نکنم اِلارو 

ضد افتاب هم لانسون

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

میسلار-شوینده-ابرسان و ضد لک و دور چشم ایرانی عهضد آفتابم فقط خارجی عه😂خارجی ارزون😂

عالی

ضدلک واسه  کسی که لک داره استفاده مبشه یا کسی ک لک نداره هم باید استفاذع کنه؟ 

بالم صورت مرطوب کنندس؟

قوی تر از مرطوب کنندس بیشتر برای کساییه ک پوست خیلی خشک و خشک دارن 

مرطوب کننده بر پایه اب هست 

بالم صورت بر پایه چربی 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

عالیضدلک واسه کسی که لک داره استفاده مبشه یا کسی ک لک نداره هم باید استفاذع کنه؟

کسی که لک داره عزیزم

اگه نداری صورتت رو حساس نکن الکی

من پوستم ازیناس که کک و مک داره 

کمش نکرده ولی تقریبا متوقف شده

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

قوی تر از مرطوب کنندس بیشتر برای کساییه ک پوست خیلی خشک و خشک دارن مرطوب کننده بر پایه اب هست بالم ص ...

بالم مگه واسه پاک کردن آرایش نیس؟

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»