2777
2789

دوست نامزدم فازش چیه بعضیا چ قدر بیشعورن....

یه دوست (اقا) داره ک همه ش زیر گوش نامزدم میخونه 

یه سری میگه چشاتو حسابی واکن برا ازدواج یه وقت طرفت ناجور از آب درنیاد،یه سری میگه نامزدت اهل کجاست ،نامزدمم گفته بود فلانجااا 

دوباره گفته بود نه مردم اون شهر اصلا خوب نیستن آدمای جالبی نیستین 

نامزدم گفت اتفاقا خیلی خیلی دخترخوبیه 

یه سری میگه بپا فردا ادعاش زیاد نباشه بدبختت کنه

اون سری اتفاقی با نامزدم بیرون بودیم دیدیمش تو خیابون

من اولین بار بود میدیدمش ودرضمن اصلا ازش خوشم نمیومد برا همین ی سلام تعارف معمولی کردم 

رفت بود پشت سر من ب نامزدم گفته بود 

وای چ قدر مغرورررره چ طور میخوای بااین کنار بیای...

نامزدمم گفته بود اصلا من عاشق همین غرورش شدم برا من غرور نداره برا غریبه ها داره 

بعدشم نامزدم گفت دیکه میخوام کم کم باهاش قطع رابطه کنم دوست ندارم کسی پشت سرت حرف بزنه

نامزدم خداییش آدم منطقی ودرستیه اما بلاخره شاید از حرفاش تاثیر بگیره یه روزی 

چرا بعضیا اینقدر مریضن

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هز این خونه خراب ها من هم دارم منم میترسم نامزدم رو با من بد نکنه البته مال من مادر شوهر خواهرم است

واقعا چی بهشون میرسه اینا 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
واقعا چی بهشون میرسه اینا

همش برا نامزدم و خانواده اش بد منو میگه بخدا خسته شدم میترسم اخر خانواده اش و نامزدم باور نکننن 

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید

همش برا نامزدم و خانواده اش بد منو میگه بخدا خسته شدم میترسم اخر خانواده اش و نامزدم باور نکننن

دوست دارم همچین آدمایی رو خفه کنم 

ب نامزدم گفتم بخاطر تو حرفاشو تاالان نشنیده گرفتم فقط دعاکن من پرم ب پره دوستت گیر نکنه.....

دوست دارم همچین آدمایی رو خفه کنم ب نامزدم گفتم بخاطر تو حرفاشو تاالان نشنیده گرفتم فقط دعاکن من پرم ...

تا اینا باشین  تو و من راحت نیستیم

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید

این فقط از حسادته

بله خودمم دارم ب این نتیجه میرسم خیلی جنس دوستش خورده شیشه داره بخاطر حرفایی ک پشت من میزنه ،ک هیچ اما کلا دلم میخواد نامزدم باهاش قطع رابطه بکنه چون کلا آدم جالبی نیس