2821
2789
عنوان

تا کی میشه تو این زندگی موند

103 بازدید | 14 پست

منو همسرم خیلی عاشقانه زندگیمونو شروع کردیم ، هنوزم خیلی عاشق هم هستیم . هیچی کم نداشتیم تا اینکه همسرم ورشکست شد . یه عالمه بدهی بالا اورد . من همه پس انداز سالها کار کردنم و هرچی طلا داشتم بهش دادم کلی هم حمایتش کردم از نظر عاطفی . 

خودشم خیلی تلاش میکنه مردیه که بیکار نمونه و با عرضه باشه . همش ازم معذرت خواهی میکنه بخاطر اوضاع ‌. 

ولی راستش خیلی خسته شدم هرچی کار میکنم میره برای کرایه و اینا اونم هرچیییی تلاش میکنه باز برمیگرده سر خونه اول . 

گاهی همو بغل میکنیم و دوتایی گریه میکنیم باز از فردا دوباره تلاش میکنیم . الان باید چکار کنم من ؟ اگر درست نشه چی؟ هم خیلیییی خسته و افسرده شدم هم خیلی ظلمه تو این شرایط سخت بخوام تنهاش بذارم . اخه خیلی مرد خوبیه . باورتون میشه حلقه ازدواجشو فروخت تا برام کادو بخره خوشحالم کنه از افسردگی در بیام؟ من باید چکار کنم خدایا 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما فقط پشتش رو خالی نکن و حواست بهش باشه انشاالله این روزهای سخت به زودی تموم میشه

دیگه خیلی خسته شدم همش میترسم هیچوقت درست نشه و زندگیمون از هم بپاشه

یک ساله ورشکست شدیم

درک می کنم حستونو

ولی یه سال زمان کمیه مطمئنا تازه ورشکستگی دربیایند بیشتر طول می کشه 

زندگی همیشه یه جور نیست یه روز برای همسرتون مشکل پیش میاد یه روز برای شما

اشکال نداره گاهی وقتا خسته بشی ولی مهمه که جا نزنی 

اون الان به شما و انگیزه و امیدتون احتیاج داره

امیدتون به خدا باشه از خورش بخواهید نور ایمان و امید به زندگی رو در قلبتون روشن کنه و راه همسرتون رو هموار کنه

قران بخونین هرشب سوره واقعه 

دیگه از خدا هم دارم ناامید میشم

حق داری خب شرایط سختیه ولی بخشی از زندگی همین سختیاشه عزیزم حداقل اینکه همو دارید و برای خوشحالی هم هرکاری میکنید

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️ ️

مرسی بابت حرفای امیدوار کنندتون❤️

الشیطان یعدکم الفقر و یامرکم بالفحشا و الله یعدکم مغفره منه و فضلا و الله واسع علیم

شیطان شما را به فقر وعده می دهد و به فحشا و گناه امر می کند و خداوند به آمرزش از طرفش و رحمت وعده می دهد و خداوند واسع و دانا است

ام حسبتم ان تدخلوا الجنه و لما یاتکم...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز