2777
2789
عنوان

هفته چهارم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 26 پست
سونو واژینال رو موقعی میدن ک صدای قلب بچه بعد از نه هفته شنیده نشه ‌ الکی ب حرف هر دکتری گوش نکنید . ...

خودمم خیلی دلم می خواد ۸ هفته برم واسه سونو قلب انشاالله صداشو بشنوم برام دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم خیلی دلم می خواد ۸ هفته برم واسه سونو قلب انشاالله صداشو بشنوم برام دعا کنید

حتما میشنوی . توکل کن ب خدا.  اصلا استرس نداشته باش . من خودم ماه پنجم هستم . همین استرس هارد داشتم . باید بیخیال باشی . بسپار ب خدا چون هرچی بری جلو بازم درگیری های فکری دیگ هست

سلام عزیزم حالت خوبه،خییییییلی خوشحال شدم تاپیکتون دیدم،منو یادته؟ختم الله الصمد برات پخش کردم.اسکاج هم ب نیابتت قرار بود نیازمند و دادم؟خیلی منتظر خبرتون بودم،الهی شکر که حاجت روا شدی الهی بحق علی اصغر امام حسین صحیح و سالم و بموقع بغلش بگیری

التماس دعای زیاد

سلام عزیزم خوبی؟کاربر خدایاشکررت هستم،این کاریه خودم نیست،پیامتو دیدم،برات ختم میذارم،سونو قلب رفتی منو هم بعدش باخبر کن،تعلیق یک‌ماهه شدم ولی پیامتو میبینم اونجا،اون کابریمم ک شخصیتون گفتم ۱۳خرداد آزاد میشه میام کلا فقط اونجام بازم ممنون،مطمئن باش همه چی عالیه