2777
2789
عنوان

عشق واقعی

98 بازدید | 21 پست

دخترا به نظر شما عشق واقعی رو فقط ادمای زیبا تجربه میکنن؟

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش

کیه که عاشق یه ادم زشت بشه مخصوصا خانم ها

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من خودم الان زیبا نیستم ولی تجربه کردم😂

کسی عاشقت شده؟

اره 8 ساله شوهرمه ازش بچه هم دارم😂

میشه بگی از کجا فهمیدی عاشقته لطفا راستشو بگو

تو فامیل دو موردشو داریم

یکیش خانومش همه جووووره ازش سر تره و عاشق شوهرشه

یکیش ی دختر ساده با وضع مالی ضعیف ک ی پسر پولدار عاشقش شده

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

نه همه میتونن تجربه ش کنندیدم به عینه

پس خوشبحال ادمایی که تو دنیا یه نفر عاشقشونه و خودشونم عاشق اون میشن چقد شیرینه این عشق

پس خوشبحال ادمایی که تو دنیا یه نفر عاشقشونه و خودشونم عاشق اون میشن چقد شیرینه این عشق

آره باید جالب باشه

اگه تجربه ش نکردی امیدوارم بهترینش نصیبت شه

اگرم کردی امیدوارم پایدار و خوشبخت باشی❤

میتونین ماهی صدام کنین🎀

میشه بگی از کجا فهمیدی عاشقته لطفا راستشو بگو

تو این سال ها که زیاد اثبات کرده ولی اولیش بگم همون روز خواستگاری که منو دید تو اتاق اسم بچه هاشو انتخاب کرد از اتاقم اومد بیرون به همه گفت مارو برای هم ساختن و فلان بعدش هم مامانم خیلی اذیتش کرد کلی شرط و شروط و اینا خیلی تلاش کرد تا به من رسید حتی یادمه تو عقدمون مامانم نمیذاشت منو ببینه یه روز پاشده بود از صبح اش درست کرده بود خودش به بهانه اینکه اش بیاره برامون با موتور توی برف یه ساعت اومده بود خونمون که به بهانه اش منو ببینه که مامانم نذاشت طفلی بیاد تو حتی همون دم در منو دید و اش داد و رفت 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
تو این سال ها که زیاد اثبات کرده ولی اولیش بگم همون روز خواستگاری که منو دید تو اتاق اسم بچه هاشو ان ...

وای چه خوب عین فیلما پس قدرشو بدون.. من شوهرم ادم خوبیه دوسم داره ولی خوب میدونم از همون اولش عاشقم نبود الانم نیست...خانما حس ششم قوی دارن حسشون دروغ نمیگه  

آره باید جالب باشهاگه تجربه ش نکردی امیدوارم بهترینش نصیبت شهاگرم کردی امیدوارم پایدار و خوشبخت باشی ...

مرسی عزیزم ازدواج کردم تو عمرمم هیچوقت تجربه نکردم ولی چند وقتیه یه فیلم ترکیه ای میبینم خیلی شیرینه عشق واقعی