2777
2789
عنوان

عشق واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 21 پست
وای چه خوب عین فیلما پس قدرشو بدون.. من شوهرم ادم خوبیه دوسم داره ولی خوب میدونم از همون اولش عاشقم ...

ممنون عزیزم 

انشالله که عاشقت بشه همین دوست داشتنه ممکنه طی مرور زمان تبدیل به عشق بشه انشاالله یه جای یه وقتی تو زندگیت یه اتفاقی بیفته که اونجا یقین کنی عاشقته

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
تو این سال ها که زیاد اثبات کرده ولی اولیش بگم همون روز خواستگاری که منو دید تو اتاق اسم بچه هاشو ان ...

میشه بازم بگی؟چقد خوبه البته اگه حوصله تایپ داری گلم خوشبخت بشین الهی

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم انشالله که عاشقت بشه همین دوست داشتنه ممکنه طی مرور زمان تبدیل به عشق بشه انشاالله یه جا ...

مرسی از دعای خوبت نمیدونم شاید امیدوارم تو هم طعم عشق واقعی رو بچشی گلم

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش
میشه بازم بگی؟چقد خوبه البته اگه حوصله تایپ داری گلم خوشبخت بشین الهی

سلامت باشی 

یه بار تو زندگی یادمه بعد ازدواج یه چیزی شد من ناراحت شدم بعد اونجا واقعا گریه اش گرفت تا اون موقع ندیده بودم گریه کنه البته الان دیگه براش مهم نیست من ناراحت میشم ولی اوایل خیلی براش مهم بود 

ولی خب الانم چون همو دوست داریم قشنگ حس میکنیم احساست همو حتی دور باشیم من یهو حس میکنم الان حالش خوب نیست زنگ میزنم میگم چی شده میگه فلان اتفاق افتاده یا مثلا اون تو اتاقه من توحال میگه چی شده چرا حالت بده این شکلی یا موقع خواب میگم چرا اینقدر استرس داری اون میگه فهمیدی میگیم اره حس میکنم قشنگ

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
سلامت باشی یه بار تو زندگی یادمه بعد ازدواج یه چیزی شد من ناراحت شدم بعد اونجا واقعا گریه اش گرفت تا ...

عزیزم خدا حفظتون کنه 

مرسی عزیزم ازدواج کردم تو عمرمم هیچوقت تجربه نکردم ولی چند وقتیه یه فیلم ترکیه ای میبینم خیلی شیرینه ...

ایشالا پایدار باشین عزیزم و خوشبخت❤

بله منم دوس دارم عشق تو فیلمارو

میتونین ماهی صدام کنین🎀