و به اینده فکر کنم از وابستگی و دل تنگی رهایی پیدا کنم و اویزون طرف نباشم و انقدر پیام ندم وقتی ارزشی ندارم براش و یه ادم مناسب و درست خدا سرراهم قرار بده که محبت و احترام ببینم من ام شما رو دعا میکنم خیلی اذیت میشم وقتی مهم نیستم براش من رو نمی بینه دنبال توجه هستم و منتظر پیام ولی وقتی پیام میدم با جواب نمیده یا سلام نمیده با کوتاه جواب میده خیلی شکسته هستم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم این درد بدیه امیدت بخدا باشه اگ میتونی از زندگیت حذفش کن تا آ م درستش سر راهت قرار بگیره 🙃از ...
ممنون گلم اره این حس بدی هست حذف کردن اش سخته دلم تنگ میشه براش و هعی پیگیرشم اینستا واتساپ خدا کمک ام کنه فقط قسمت من هم برسه و به کسی دل ببندم بدونم که قراره تا اخر عمر باهاش باشم نه اینکه خیال پردازی کنم درمورد اون پسره که من رو دوست داره