2777
2789

شکم دارم و احساس می میکنم زیر بغل و بیکینیم تیره است، جایی هم که میخوام برم یه دختر جوون همسن خودم اپراتور هس و بسیار جای شیک و معروفیه، احساس می‌کنم من که برم بعدش هر دفعه که برای خدمات دیگه منو ببینن پشت سرم از هیکلم بد میگن🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم من اپراتور لیزرم باور کن اصلاً توجهی به بدن شخص نمیشه و بعدش هیچ صحبتی نمیشه با خیال راحت برو انجام بده اگه دوست داری ..

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
اونقدری که شما برای خودت مهمش کردی برای بقیه اهمیت نداره این چیزا. و اصلا گیریم که بگن چه اهمیتی دار ...

چون برای همه کارام میرم اونجا منو می‌شناسن، چند وقت پیش هم ساکشن غبغب انجام دادم،مامانمم می‌شناسن، خیلی حس بدیه چرا من هیکلم عین بقیه دخترا نیست

نه عزیزم من اپراتور لیزرم باور کن اصلاً توجهی به بدن شخص نمیشه و بعدش هیچ صحبتی نمیشه با خیال راحت ب ...

چند وقت پیش یه اپراتور تو همین نی نی سایت میگفت ما وقتی یکی میاد که میشناسیمش بعدش راجع بهش حرف می‌زنیم، گند زد به تصوراتم 

بیخیاللل تو واسه راحتیت اینکارو میکنی اونم پشت عینک خیلی چیزی نمیبینه راحت باش😂😂😂

خب قبلش که میاد تو اتاق عینک نداره که، اول میاد تو منو میبینه بعد عینک میزنه😭😂

چند وقت پیش یه اپراتور تو همین نی نی سایت میگفت ما وقتی یکی میاد که میشناسیمش بعدش راجع بهش حرف می‌ز ...

نمیدونم خودش رو مدیون کرده اما من هیچوقت اینکارو نکردم و برام کاملاً عادی هستش 

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....