2777
2789
عنوان

بهترین هدیه به مرد

101 بازدید | 12 پست

می خوام برای روز معلم کادو بدم

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کردم برا شوهرت میگی میخواستم یچی بگما💔🤣

نه بابا😂😂

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

بدون شک ادکلن.هر رایحه ای بخوای بگو

قبلا گرفتم

ست دمنوش هدیه از این مجلسی ها!یا ماگ و ست چرم

ست چرم به نظر خودمم خوبه قبلا وسایل چرم گرفتم براش اما ست نه

ماشین اصلاح هم عالیه.ما خیلی آوردیم برا هدیه میگیرن معمولا

می خوام یه چیز عالی باشه 

البته مذهبی هم هستن قبلا انگشتر نام امامان و... گرفتم براشون

می خوام یه چیز عالی باشه البته مذهبی هم هستن قبلا انگشتر نام امامان و... گرفتم براشون

ماشین اصلاح ما داریم بهترین گزینست واسشون.اکثرا واسه هدیه ماشین اصلاح میگیرن.تا چه قیمت میخواین؟ماساژور،ماشین اصلاح اینا تو فروشگاه موجوده ارسالشم رایگانه فعلا

با آریاس بدرخش

ماشین اصلاح ما داریم بهترین گزینست واسشون.اکثرا واسه هدیه ماشین اصلاح میگیرن.تا چه قیمت میخواین؟ماسا ...

آخه مشکل اینه استفاده نمیکنه از این چیزا