2777
2789

فقط نگین دوره سرخوشیو افسردگی ...

این دیگ لوس شده همه میدونیم ریز علائم خودتون یا اطرافیانو بگین ممنونم 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

درباره اسکیزوفرنی هم هر کسی داره ممنون میشم راهنماییم کنه

اسکیزوفرنی خیلی حاد تره تقریبا و خطرناک تر 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درباره اسکیزوفرنی هم هر کسی داره ممنون میشم راهنماییم کنه

فک میکنن به منبع قدرت مثل جن و فرشته یا خدا وصلن اونا بهشون دستور میدن یه کاری بکنن، فحاشی، کتک کاری تا سر حد مرگ، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

فک میکنن به منبع قدرت مثل جن و فرشته یا خدا وصلن اونا بهشون دستور میدن یه کاری بکنن، فحاشی، کتک کاری ...

شما اطرافیانتون دیدین خدای نکرده؟

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
شما اطرافیانتون دیدین خدای نکرده؟

بابام

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

یه رل دوقطبی داشتم 

یه مدت شدیدا میگفت دوسم داره ، همه چیزم خوب بود تعریف می‌کرد 

بعد یه مدت بد میگفت ازم 

حمله ی عصبی داشت ،دکترشو عوض می‌کرد 

میگفت میرم حموم  حس میکنم یکی منو لیف میزنه و میشوره 

در کل دروغگو بود 

فحاش بود ، الکل می‌خورد، سیگار می‌کشید 

همش ازم پول قرض میخاست 

غذا میخاست 

[QUOTE=379975763]چیزی که من دیدم وشنیدم از شخصی که خواهرش ژنتیکی بایپولار داشت.  دهن لق بود مشکلات خواب داشت ...[/QUOTیعنی میشه ب تستای گوگل اعتماد کرد ؟ 

من مدتیه افسردگی زایمان داشتم خیلی دربو داغونم یهو دلم میخواد همه چیو درست کنم البته ک نمیشه 

ممکنه درخواست دوستی بدم سوال دارم

درخواست بده