2777
2789

حپاسم جای دیگه میره مثلا دو خط کتاب رو باید چندبار بخونم اصلا نمی‌فهمم چی خوندم یا فیلمو باید بزنم عقب برنامه میبینم یکی درموردش حرف میزنه من میفهمم اصلا من حواسم نبوده به برنامه

کسی این مشکلاتو داشته؟ اسم این بیماری چیه؟ 

اگه درمان کردید بگید ممنون

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫

فکر کنم الان اکثر جامعه درگیرشیم بخاطر دیدن بیش از حد ریلز و اکسپلور که بی حوصله مون کرده حوصله انجام کار طولانی نداریم 

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم الان اکثر جامعه درگیرشیم بخاطر دیدن بیش از حد ریلز و اکسپلور که بی حوصله مون کرده حوصله انجا ...

نه من سالهاست اینطورم دیگه خستم میخوام درست شه

دقیقاا منم همینطور هیچ وقت از بچگی نتونستم به حرف‌های معلم تو کلاس یا دانشگاه تمرکز کنم

من از وسطاش فهمیدم اینطوری شدم

عزیزم منم مثل شما بودم تمرکزم روی موضوع مورد نظر نبود 

یک ماه هر روز پادکست گوش میدادم 

خودم مجبور کرده بودم تمام حرفای پادکست رو تو دفتر بنویسم 

اگر نمینوشتم خودمو مجبور میکردم برم از اول فایل رو گوش بدم خطا هارو اصلاح کنم 

۲۱ روز اینکارو کردم 

از بعد اون دیگه توجه و تمرکزم بیشتر شد 

برو مشاور یا دکتر بیشتر بررسی بشی منم اینجوری ام برا کنکور دکتر قرص نوشت برام بیشفعالی داری شاید

تست میگیرن؟

دیگه چه علائمی داری که گفت بیشفعالیه

عزیزم منم مثل شما بودم تمرکزم روی موضوع مورد نظر نبود یک ماه هر روز پادکست گوش میدادم خودم مجبور کرد ...

چه خوب

تست میگیرن؟دیگه چه علائمی داری که گفت بیشفعالیه

حواس پرتی ... بی حوصله بودن ناقص رها کردن کارا ... ی نفر پرحرفی کنه نمیتونم گوش بدم از نظرم اکثر مردم کندن ....همیشه عجله دارم زیاد زمین میخورم بیشتر وقتا بدنم کبوده نمیدونم کجا خورده ... سر کارای آسون بیحوصله میشم و سوتی میدم تمرکز ندارم

♾️🖇❤️