2777
2789
عزیزم ۲۴ روز مونده هااچرا عمراا حتما میرسم فیلما مگه چنتاس برا کنکور که نمیخام😐😐

به نظرت من که یازدهمم میرسم نهاییامو نمره خوبی بگیرم؟ صفر نیستم ولی بالا پنجاه درصدم نیستم خیلی استرس دارم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا که میشه من دیدم طرف تو دوماه پزشکی قبول شده اصلا نشدی وجود ندارهالان ۹۰ درصد بچه ها بیخیال کنکو ...

ای خدا چقدر نیاز داشتم اینارو بشنوم مرسی قشنگمممم
دقیقا همینه امیدوارم شماهم موفق باشید  

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

اسی میشه بگی چطور برا نهایی میمونی 

من از فردا میخام شروع کنم ریاضی و فیزیک خیلی حالیم نیست 

کدوم استادا ببینم میشه ریاضی و فیزیک هر کدوم رو یک هفته جمع کرد ؟

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

نه بابا پشت کنکوریمسال قبلم مدرسه نداشتم، کلا از زمان مدرسه به اینور یه بارم کتابو نخونده بودم. اگه ...

حرف جالب گفتی واقعا آره ما ذهنمونو محدود میکنیم

خودم قبلا ها ک ذهنمو کنکور اینقد محدود به ساعت و برنامه خاص نکرده بود شب امتحانای پایان ترم میخوندم نمره ۱۶,۱۷ میگرفتم مثلا، ولی پارسال چن تا درس رو ترمیم ثبت نام کردم اما تو فرجه هاش اینقد ناامید بودم که قبلا نخوندم دیگه حتی نخوندم برم سر جلسه.

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
اسی میشه بگی چطور برا نهایی میمونی من از فردا میخام شروع کنم ریاضی و فیزیک خیلی حالیم نیست کدوم استا ...

ببین من برنامه ریزی کردم از فردای کنکور 

برای تخصصی ها فیلم میبینم

شیمی فراهانی و مرادی عالیه

ریاضی معین کرمی

فیزیک بچه ها اکثرا گفتن یحیوی

زیست فرهمندنیا

ادبیات از قبل من شروع کرده بودم با یکتا.

عربی فلاح

بعد همه این درسارو هروز میخونم

فک کنم باید ۱۲،۱۳ ساعتی بخونم هروز 

برای فیزیک ۲ روز برای هر فصل وقت گذاشتم

شیمی هم همینطور

ریاضی ولی فصلایی که مشکل دارمو ۳ روز وقت دادم

از درسای با بارم زیاد شروع کردم

دینی و یک روز درمیون یه درس میخام بخونم

مرسییولکن بابابه طرفم میگی بهش برمیخوره والا ما خودمون تو این اوضاع بقدری ذهنمون درگیره و خسته ایمیه ...

آره بخون فقط نگران نباش 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
ببین من برنامه ریزی کردم از فردای کنکور برای تخصصی ها فیلم میبینمشیمی فراهانی و مرادی عالیهریاضی معی ...

خیلی خوبه خیلی مچکرم 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

حرف جالب گفتی واقعا آره ما ذهنمونو محدود میکنیمخودم قبلا ها ک ذهنمو کنکور اینقد محدود به ساعت و برنا ...

واقعا ادما ذهنشونو محدود میکننو براش زمان بندی میکنن

خود همین ادما اومدن گفتن واسه کنکور فلان تایم

اصلا خودمون محدودیت ایجاد کردیم

جای دنیا همچین چیزی نوشته

تو هیچ شرایطی نمیشه گفت کسی نمیتونه

تو مدرسه ما دختره درسش بقدری افتضاح بود که نمره ریاضیش ۳ شده بود کارنامشو گذاشته بودن

خوندن تلاش کرد پزشکی دانشگاه تیپ ۲ قبول شد

حالا یکی بود اکثر نمره هاش ۲چ بود بازور پرستاری آزاد نوبت دوم قبول شد

به خودم آدم بستگی داره به طرز فکرش

ببین من برنامه ریزی کردم از فردای کنکور برای تخصصی ها فیلم میبینمشیمی فراهانی و مرادی عالیهریاضی معی ...

عزیزم درسای تخصصی تو چند روز یک دور میزنید؟24روز فقط تخصصی میخوای بخونی؟منم امتحان نهایی دارم

گر مسلمان گر مسیحی گر یهود                                ادمی باشید مذهب هرچه بود