2777
2789

مامان من سالمند شده.همهه بچه هاشو ناراحت میکنه تا مبادا کسی از اقوام و همسایه و عروسش و فلان آب تو داشون تکون بخوره

خسته شدم

واقعا درکش نمیکنم چطور دلشون میاد بچه هاشونو تو سختی بندازن واسه بقیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم خیلی بده

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اخه هیچ وقت بچه ها خق ندارن ناراحت بشن

اونجوری رفتار کنن مردم چه فکری میکنن اخه؟

خودمونو بکشیم برا مردم :/

واقعا ذهنیت بابا من حس میکنم همینه

سی میلیون عید و خودشم نمیدونه چجوری پخش کرده برا بقیه

چون مادرت هم قربانی یک تربیت اشتباهه

خب وقتی مثلا میگیم با فلان رفتارت اذیت میشیم.

فلان فامیل هیچکاری نکرده تاحالا برات

ما بچه ها همیشه تو سختی کنارت بودیمو هستیم...

اذیت میشیم فلان کارو میکنی.....

یعنی انتظار زیادیه درک کنن؟

اینا ادمای مهر طلبن 

اینجور آدمااا ب شدتتتت آدمای ازار دهنده و رومخی هستن 

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

خب وقتی مثلا میگیم با فلان رفتارت اذیت میشیم.فلان فامیل هیچکاری نکرده تاحالا براتما بچه ها همیشه تو ...

مادر و مادر بزرگ منم همینن دقیقا ...ولی تو نمیتونی این اخلاق و عوض کنی چون ریشه داره تو مادرت مثل یه درخت تنومند که بخوای با چاقو ببریش.

تو فقط میتونی برای بچه های خودت این جوری نباشی و به اونا هم یاد یدی اولویت فقط خودشون باشن نه حرف مردم.

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋