2777
2789
عنوان

کژال مهرپیما (دهه هشتادی ها )

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 79 پست
با پول امثال ما پولدار شده ، الان میاد میگه من چرا پولدار شدم چون علمشو دارم اگه میخواید پولدار بشید ...

گور پدرش اشغال اعصابم بهم ریخت

لبخند بزن به همه نزار بفهمن چه جهنمی تو سرت هست💥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دیگ سنین هدف شمایید نوجوونها حد اقل ی حرکتی چیزی بزنید پولاتون بگیرید

فکر کن بهمون وعده داد که اگه دوره فلان رو بخرید استخدام تون میکنم 

بعد اومد مصاحبه کرد ، بی دلیل رد کرد 😑!!! 

الان اومده میگه برای استخدام باید یه هزینه ای بدین که عضو هولدینگ هشتادی ها بشید 😂😂🤦🏻‍♀️

فکر کن بهمون وعده داد که اگه دوره فلان رو بخرید استخدام تون میکنم بعد اومد مصاحبه کرد ، بی دلیل رد ک ...

حالا یبار ادم اشتباه میکنه اتفاقا دهه عشتادیا 

مطالبع گرن 

بنظرم دیگ اتحاد داشته باشبد فریبشو نخورید

😂😂بنظرم دختر منطقی هسید خدایی اینا میخاستی شرکت کنی از پدر مادرت مشورت نگرفتب؟عزیزم ثروت مگه اینجو ...

رفتم سمینار دلم سوخت برای بچه ها 

فکر کن طرف ۱۶ سالش بود از جنوب کلی راه اومده بود برای سمینار ایشون 😏😏 

رفتم سمینار دلم سوخت برای بچه ها فکر کن طرف ۱۶ سالش بود از جنوب کلی راه اومده بود برای سمینار ایشون ...

همین دیگ 

با خانواده مشورت کنید 

اثن خانوادم هیچ 

ی سرچ بزنید 

نترسید ظرفیت این دوره ها و این ادما همیشه هستن 

پس اول تحقیق بعد ادامه کارتون 

الان گفتی اینجا 

حد اقل ی بنده خدا رو نجات دادی

دهه هشتادی هارو ساده گیر اورده داره جو میده دهه هشتادی هارو هیجانی کنه دوره هاشو بندازه بهشون

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
دهه هشتادی هارو ساده گیر اورده داره جو میده دهه هشتادی هارو هیجانی کنه دوره هاشو بندازه بهشون

دقیقا 👌🏻 

ما گول شو خوردیم ، جالب اینجاست همین حرفا رو بری به ادمینش بگی یا بلاکت می‌کنه یا کلی فحش بهت میده 

دقیقا 👌🏻 ما گول شو خوردیم ، جالب اینجاست همین حرفا رو بری به ادمینش بگی یا بلاکت می‌کنه یا کلی فحش ...

تو کدوم دورش بودین که این جلسه رو تو اسکای روم رفتین. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن