2777
2789
عنوان

کژال مهرپیما (دهه هشتادی ها )

| مشاهده متن کامل بحث + 1527 بازدید | 79 پست
تو کدوم دورش بودین که این جلسه رو تو اسکای روم رفتین.

دوره نسل ثروت ساز و تربیت مشاور 

برامون هفته پیش سمینار برگزار کرد داخل هتل اسپیناس تهران ... 

کلی بهمون تاکید کردن کت و شلوار و شال سفید بپوشید و...  

سمینار مرخرررف 

واقعا نکته آموزشی نصیب مون نشد ! 

حالا اومده داخل پیجش اعلام کرده که سمینار رو ضبط کردیم 

هر کس نسخه افلاینشو میخواد هزینه بده 😏😏

دوره نسل ثروت ساز و تربیت مشاور برامون هفته پیش سمینار برگزار کرد داخل هتل اسپیناس تهران ... کلی بهم ...

تو نسل ثروت ساز منم هستم ولی فعلا جلسه تو اسکای روم نذاشته. 

(احتمالا چندهزار نفر ادم ثبت نام کرده چنتا گروه جدا باز کرده) 

(بعد میگه دوره ها ظرفیت محدوده فلانه و....) 

خداروشکر تو سمینار شرکت نکردم. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو نسل ثروت ساز منم هستم ولی فعلا جلسه تو اسکای روم نذاشته. (احتمالا چندهزار نفر ادم ثبت نام کرده چن ...

اونایی که سمینار شرکت کردن ، یه کانال برامون زده 

امشب برامون تو اسکای روم جلسه گذاشت ( درواقع معرفی دوره جدیدش بود ) 

که دوره مدیران دهه هشتادیه ، می‌خوایم ۳ ماه براتون کلاس بذاریم ، گروه های ۶ـ۷ نفره و... 

دوباره میخواد پول بگیره 😏😏

اونایی که سمینار شرکت کردن ، یه کانال برامون زده امشب برامون تو اسکای روم جلسه گذاشت ( درواقع معرفی ...

دوباره گولشو نخوری ها

باید پیگیر همون مدرک باشیم (دیگه واقعا نمیدونم مدرکش معتبر باشه یانه) 

میترسم جایی بخوام با مدرک استخدام بشن بگن این مدرک معتبر نیسو فاقد ارزشه(ازش بعید نیس مدرک الکی هم بده) 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
دوباره گولشو نخوری هاباید پیگیر همون مدرک باشیم (دیگه واقعا نمیدونم مدرکش معتبر باشه یانه) میترسم جا ...

الان تو سمینار یه مدرک فرمالیته دادن برای کسب و کار 

نه امضا داره نه رسمیت... 

مدرک مشاور انتخاب رشته ام هم که فرستادن همینجور 

مدرک مشاور تحصیلی رو هنوز از دی ماه نفرستادن 😑😑

الان تو سمینار یه مدرک فرمالیته دادن برای کسب و کار نه امضا داره نه رسمیت... مدرک مشاور انتخاب رشته ...

واقعا مهر و امضا نداره؟ 

پرسیدین ازشون چرا مهر و امضا نداره؟ 

دوباره گولشو نخوری هاباید پیگیر همون مدرک باشیم (دیگه واقعا نمیدونم مدرکش معتبر باشه یانه) میترسم جا ...

با وعده استخدام ، همه رو گول زد 

در حالی که حتی یه نفر هم استخدام نمیکنه ، اگر یک درصد استخدام هم بکنه باز پول میگیره برای عضویت و... 

نه نداره ، فقط اسم این زنیکه رو نوشتن تازه اونم کژال مهرپیما 😂 ، اسم واقعیش سامیه اس!!

شماره سریال یا لوگو موسسش رو هم نداره؟ 

شماره سریال که نه لوگو هشتادی ها فقط زده

منظورم لوگوی موسسه خودشه

لوگو موسسه خودش همون آکادمی هشتادیا هست

نه امضا نه مهر نه شماره سریال

اعتراض نکردین؟ 

دوره نسل ثروت ساز و تربیت مشاور برامون هفته پیش سمینار برگزار کرد داخل هتل اسپیناس تهران ... کلی بهم ...

بله منم بودم اون سمینارو

مدرک تربیت مشاورم نمیده دیشب دیدم به رو نیاورد عصبی شدم سر میدونه مارو