2777
2789

ما چند وقته در حال اشنایی هستیم بعد امروز داشتیم حرف میزدیم داشت تعریف میکرد میگفت که مامانم داداشش و زنداداشش و برادرزادشو از بچهاش و شوهرش بیشتر دوست داره 

میگفت چند شب پیش داییم اینا شام بودن خونمون من از اول از اتاق بیرون نرفتم خواب بودم بعد بیدار شدم مریض بودم حال نداشتم. ساعت ۸ اومدن تا ۱ بودن 

مامانم اصلا نیومد در بزنه ببینه من مرده ام یا زنده حتی برای شام هم صدام نکرد میگفت خیلی ناراحت شدم و هی خودمو قانع میکردم که اشکال نداره یشب شام نخورم نمیمیرم اما خیلی این کار مامانم ناراحتم کرد .

میگفت همش همینه اگه عمم بهم زنگ بزنه تولدمو تبریک بگه مامانم قیامت میکنه ک چ عمه ی مارموزیه چرا بهت زنگ زده و فلان ولی از اون طرف خودش هی پیگیر برادرزادشه و اونو از منم بیشتر دوس داره.

داشتم من داشتم فکر میکردم اگه عروسشون شم زنی ک ب پسرش رحم نمیکنه ب عروسش میکنه؟😂😂منم باید هی بیام اینجا تاپیک مادرشوهری بزنم😁😂

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دردودل کرده بچه

اهوم دلم براش سوخت

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
این افا پسر چندسالست؟

۳۲

از این زاویه هم نگاه کن پسری که از محبت مادرش محروم باشه خیلی حساس و آسیب پذیر تره...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

استاتر حالا بزار ی چیز تلخ تر بگم

همین پسر ک از مامانش میناله

بهد ازدواج ی جوری مامانی میشن تازه محسنات مامانش یادش میاد

تا مامانش یکم محبت کنه جلدی میره بغلش

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

البته خوبه، و میتونی بهش محبت کنی و خودتو تو دلش جا کنی و خیلی دوستت خواهد داشت

چون خودش میدونه مامانش چجوریه و هواتو داره، خیلیا هستن با اینکه مادرشون بدی میکنه ولی بازم خیلی دوسش دارن و زنشونو مجبور میکنن مطیع مادرشون باشه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
چه خواستگار بی سیاست و خاله زنکی داری.بنظرم خیلی دقت کن هنوز مرد نشده

چرا؟بنظرم ک حق داشت اخه میگفت اگه ۳ روزم از اتاق بیرون نرم مادرم نمیاد سر بزنه ببینه زندم یا مرده

از این زاویه هم نگاه کن پسری که از محبت مادرش محروم باشه خیلی حساس و آسیب پذیر تره...

اره میگفت مادرمه خیلی دوسش دارم و دلم میخواد بشینم پیشش باهاش بگم بخندم اما تا هرچی میگم ناراحت میشه باهام قهر میکنه

استاتر حالا بزار ی چیز تلخ تر بگمهمین پسر ک از مامانش مینالهبهد ازدواج ی جوری مامانی میشن تازه محسنا ...

😂😂