2777
2789
عنوان

خواهرم داره بچه دار میشه براش چی کادو ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 46 پست
اسی نمیدونم چرا اخلاق طلبه ها اینجوریهما ییه فامیل داریم همش میگفت دوره بزاریم بریم خونه هم و ایناخو ...

متاسفانه ما هم یکب از اینا داریم تو خانواده،

روحانی خوب هم هست

ولی از اینا هم کم نیست😄

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

حرفام چجوری ان؟چون تو یک تاپیک نمیتونم ۱۲ سال زندگی مشترک خواهرم و اخلاقیاتشون رو بیان کنم!اره همه ی ...

حالا بیا منو بخور رودروایسی نکن.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لازم نیست چیزی بگیرید.

اخه بد نشه!

ینی رفتم دیدنش همون ابمیوه ببرم بسه؟

والا هرکی جای من بود اون ابمیوه هم نمیبرد

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

اخه بد نشه!ینی رفتم دیدنش همون ابمیوه ببرم بسه؟والا هرکی جای من بود اون ابمیوه هم نمیبرد

عزیزم ایشون فکر کردن به اینکه اخه بد نشه؟ ادم خونه‌ی غریبه هم میره یه شکلات میگیره، شما که دیگه خواهرشی

عروسک یا یه دست لباس دیگه هم نه قرض بده نه کادو بده

ازم قرض خواستن

ندادم چون هیچوقت پس نمیارن

انققققدر ناراحت شده بود کلی پیام داده بود ک ب هر کس اون پیاما رو بدی ب رو خواهرش دیگه نگاه نمیکنه ولی من بحاطر اینوه پدر مادرم ناراحت نشن بعد یک سال ک خیلی ازش ناراحت شدم دیگ رفتم خودم باهاش حرف زدم

ااخه کللللی طلا داره هر موقع میخواست طلا بخره از قبلش ک پول جمع میکرد ب هیچکس نمی‌گفت  بعد بهو میومد میگفت اینو خریدم

در صورتی که ما قبلا هر چیزی میخردیم با هم مشورت میکردیم 

بعد من یک تیکه هم طلا نداشتم  هیچی

یکم پول اومد دستم رفتم ب خواهرم گفام بنظرت چه مدلی بگیرم

ی دفت برگشت گفت چقدر پول داری گفتم ۲۰ تومن

گفت شوهرم مبگه نمیدونم از کی ۲۰ تومن قرض بگیرم؟

منم گفتم نمیدونم

پر رو ها

بخدا اکه میدادم

پشت گوشم دیدم پولمم میدیدم 

ازم قرض خواستنندادم چون هیچوقت پس نمیارنانققققدر ناراحت شده بود کلی پیام داده بود ک ب هر کس اون پیام ...

بذار ناراحت شه هر وقتم گفت بگو پول ندارم اصلا بهش بگو بهم پول قرض بده خیلی لازم دارم من قبلا بهت قرض دادم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

یهو قطعش کنی چون قبلش زیاد میدادی شما مقصر میشی و همه ی محبت های قبلیت به چشم نمیاد

برای زایمان بچا اش یه دست لباس نوزادی ببر 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اسی نمیدونم چرا اخلاق طلبه ها اینجوریهما ییه فامیل داریم همش میگفت دوره بزاریم بریم خونه هم و ایناخو ...

وای اخرشو ک خوندم مردم از خنده

انشالله ۳ سال بعد خبر میدن شما فعلا منتظر باشید😂😂😂

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
متاسفانه ما هم یکب از اینا داریم تو خانواده،روحانی خوب هم هستولی از اینا هم کم نیست😄

چقدر بهت بدهی داره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)